PARTYINFO

 

ROLLING BASS!

Datum konání:
15.09.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Parukářka park
DJs:
Mystif, Reverb, Rudeboy, Frock, Sayuz, Stantha

2nd stage - Saku, Toffa, Lishack, Pauls.B
Popis:
start 21:30, vstup 60 czk
 
 
Páté pokračování Rolling Bass v bunkru Parukářka
 
 
Po prázdninové odmlce příchází již pátý a výroční party ROLLING BASS! Tentokrát obohatíme bunkr Parukářka ještě o jednu Brakebeat stage.

A je tu naše oblíbená otázka na začátek. Kdo přijal pozvání???

Celý večer začne Dj Rudeboy ze shadowbox.cz, který Vás svýmy liquid funkama příjemně naladí na celý večer. Po něm nastoupí zástupce NextWave production Dj Frock, můžete ho znát jako organizátora párty Czechpoint či jako rezidentního DJe klubu Visitor. Po Frockově setu uslyšíte headlinera večera, skvělého producenta a ješte lepšího DJe , dje MYSTIFa z Kladenské partičky Neurokyme. Zahrál s hvězdama jako Calyx, Chris Su či Muffler. V jeho setech mužete slyšet tvrdší věci od producentů jako Noisia, Skc, Phace… Jestli jste si mysleli že poté si trochu odpočinete, tak jste na omylu. Dj REVERB Vás moc v klidu nenechá. Zaručeně od něj uslyšíte temný a tvrdý set plný věcí od Jade, Noisie , Nphecta a dalších. No a tím se skoro uzavírá drum a bass stage. Ale ješte si budute moci vychutnat dávku jump-upu míchaného techstepem od Sayuze a Stanthy z Rolling Bass crew.

Pokud si budute chtit během večera odpočinout nebo jestli jste fandové breakbeatu tak tu máme pro Vás Breakbeat stage na které se představí jedna z předních osob Českého breakbeatu Dj Saku… Dále uslyšíte breakbeat dvojku TOFFU a LISHACKa, nemine Vás set od Dje PAULSe.B. Toto všechno Vás čeká na Rolling Bass 5! A ještě mnohem více…

Info:
www.rollingbass.org
www.neurokyme.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016