PARTYINFO

 

FESTIVAL STAROPRAMEN SMÍCHOFF SUMMER

Datum konání:
22.09.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - pivovar Staropramen
Live:
Hooverphonic (be), Support Lesbiens, Gipsy.cz, La Phaze (fr), Sunshine, Horký slíže, Southpaw, Cocotte Minute, Clou, UDG
Info:
http://www.staropramen.cz
Popis:
start 13:00, konec 22:00, afterparty v klubu Retro Music Hall - start 23:00, vstup 200 czk
 
 
Informace o festivalu Staropramen Smíchoff Summer
V sobotu 22. září 2007 od 13 hodin vypukne v areálu pivovaru Staropramen festival Smíchoff Summer, který představí několik zahraničních a domácích kapel jako Hooverphonic, La Phaze, Support Lesbiens, Gipsy.cz, a další. Druhá část festivalu se odehraje ve vinohradském klubu Retro Music Hall, kde od 22.00 hodin vystoupí několik slavných djských hvězd, které pro Staropramen přiváží agentura United Music.
 
První z nich bude holandský dj a producent Benjamin Bates. Tenhle sympatický holanďan patří mezi novou generaci djů, kteří začínají dobývat svět. Jeho kariéra se začala budovat v okamžiku, kdy mu nabídl spolupráci jeho dlouholetý vzor Marco V. Společně začali produkovat pod různými pseudonymy, a následně vznikly jeho první skladby a autorské album. Benjamin Bates je společně se jmény jako Tiesto, Paul van Dyk, Marco V či Maxi Jazz, ambasadorem charitativního projektu Dance4Life. www.benjaminbates.nl

Jednou z největších hvězd večera bude bezesporu italský dj a Giuseppe Ottaviani. Tento talentovaný umělec nejprve působil v dvojčlenném projektu Nu-NRG, a v posledních dvou letech se vydal na úspěšnou sólovou dráhu. Produkuje skvělé skladby a remixy, které vydává na labelu Vandit světové jedničky Paul van Dyka. Právě s ním spolupracoval na dvou skladbách – Far Away a Dolce Vita, které PvD zařadil na své nové album. Aktuálně se Giuseppe Ottaviani věnuje novým produkcím a „Live“ vystoupením po celém světě. Právě jeho živé vystoupení v Retro Music Hall bude díky Staropramenu pro domácí fanoušky velkou a dlouho očekávanou českou premiérou.
www.giuseppeottaviani.it

Dalším lákadlem bude bezpochyby německé duo Cosmic Gate, které tvoří djové a producenti Nic Chagall a DJ Bossi. Na svém kontě mají desítky úspěšných skladeb a remixů pro největší jména elektronické scény, tři autorská alba, a stovky vystoupení na největších tanečních událostech po celém světě.
www.cosmicgate-music.de

Hvězdnou noc uzavře vystoupení dje, který si říká Bon Finix, a kterého můžete pravidelně vídat na nejvýznamnějších domácích klubových akcích či festivalech.
www.bonfinix.com

Vstupenky na SmíchOff Summer v ceně 200 Kč pro areál pivovaru Staropramen (13-22 h) a v ceně 200 Kč pro areál Retro Music Hall (22:00-5:30) jsou k dispozici v obvyklých předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportál. Kapacita obou areálů je omezena, změna programu vyhrazena.

Více informací bude postupně zveřejňováno na www.staropramen.cz.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
mhd
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016