PARTYINFO

 

VOLTAGE NO.4

Datum konání:
15.09.2007 - sobota
Místo konání:
Zábřeh - Rafanda
DJs:
Cmeen, Wesivio, Vlaris, Capy, Rass, Tomus

2nd stage - Escape, Albi
Popis:
start 21:00, vstup 40 czk
 
 
Čtvrtý díl techno akce Voltage v zábřežské Rafandě
 
 
Čtvrté pokračování již zaběhlé noci na zábřežské Rafandě je tu!!! Agentura clubmusic.cz a zábřežský klub Rafanda Vám přichystali bonbónek na začátek školního roku a zároveň na ukončení prázdnin a rozloučení se s létem? Voltage s pořadovým číslem 4 nese příznačný název Techno / Electro Edition. V sobotu 15. září se na Rafandě znovu bude přikládat pod kotel a těch polínek bude víc než dost, kromě toho, že jsme pro Vás připravili i druhou (možná odpočinkovou) stage, především obsazení Djs by mělo být největším lákadlem na tuto party.

Headlinerem v pořadí již čtvrtého pokračování klubové noci s názvem Voltage (Electro / Techno edition) není nikdo jiný než průkopník techna a rovných beatů na Šumpersku. DJ Cmeen působí na klubové scéně již desátým rokem a má za sebou nemálo věhlasných akcí jakými určitě byly slavné Red Wolf House Party, Party In House kde Cmeen získal pozici residenta a později také spolupořadatele. Na těchto dnes již zaniklých parties se Cmeen potkává za pultem se spoustou známých Djs jakými jsou např. Aiffel, Skipworker, Elektromajk, Orbith nebo Chris Sadler. Dále jste měli možnost Cmeena spatřit opět jako rezidenta od roku 2003 v klubu Kotelna v Šumperku, kde si zahrál také s Luccou, Romanem Hydem nebo Djem Trávou. Pomyslným největším zářezem na pažbě Dj Cmeena je ovšem letošní červnové vystoupení na hlavním pódiu naší největší „indoor“ party – APOKALYPSA (Watter Gate), kde sklidil Cmeen velké ovace a ohlasy na své vystoupení a zároveň si splnil své velké přání zahrát si na takovéto „mega akci“ podle vlastních slov však i přes tento velký zážitek dává i nadále přednost menším klubovým večerům. I díky tomu nás Cmeen poctí svou návštěvou na Voltage 4, kde se můžete na vlastní uši přesvědčit jak zní mix Dje s desetiletou praxí v oboru ? . Cmeen bude pro tento večer výhradním zástupcem klasického techna! Hrál po boku: Jerry, Michaela Salačová, Monika Kruse, Mario Raniery, Murphy and Fischer, Orbith, Lucca, Aiffel, Skipworker, Elektromajk a další…

Vedle Cmeena nás poctí návštěvou také brněnský Dj Wesivio, který bude své hodinové vystoupení ladit ve stylu tech-electra. Wesivio rezidentuje v klubu No Limits a podle jeho vlastních slov ve svých setech kombinuje klasické techno s melodickými tracky. Jsme velmi rádi, že přijal naše pozvání a přijede nás pobavit jako „Sekond guest“ na Voltage.

Dvojici hostů a zbytek večera Vám budou servírovat do uší pravidelné beaty Djs z bookingu Clubmusic.cz tak jak je znáte již z minulých dílů Voltage. Vlaris si na tento „večírek“ připravil speciální set tak aby Vás navnadil na následné vystoupení našich dvou hostů. Nemůžete čekat nic jiného než kvalitní mix techna s electro prvky, který bude Vlaris gradovat až do nejvyšších stupňů. Dalším z řady týmu Clubmusic je Dj Rass, jehož styl by se dal charakterizovat místy až brutální techno. Na své si při jeho setu přijdou příznivci rychlého energického techna. Sekundovat mu bude šumperský Dj Capy, který několikrát na Voltage potvrdil své kvality a přivedl všechny party people do varu, nejinak tomu bude na Voltage 4, kde Vás Capy rozebere znovu svým groovy technovým setem až do molekul. Na zavěr Vás na parketu dorazí Dj tomUs, který jistě nepolevý v rychlosti celého večera a vystřihne rytmický techno set s příměsí electro zvuků a nepustí Vás domů dříve než ze sebe vyšťavíte poslední zbytky energie.

Pokud by Vám i tohle obsazení bylo málo, u horního baru Rafandy Vás pro tentokrát bude čekat nejen odpočinek, ale především další dva Dj´s a druhá stage na Voltage 4, kde si přijdou na své vyznavači lyričtějších a melodičtějších rytmů. Jedničkou v tomto oboru je zábřežský Dj Escape, který Vám bude do uší sypat trance ve všech jeho odvětvích a odnožích. Melodické pasáže budou střídat dynamické přechody až k progressivnímu tech-trancu. Spolu s Escapem se za mix postaví také Dj Albi, který by se dal označit za nováčka, ale po předvedených výkonech, především pak na poslední Voltage – Trance Edition by bylo troufalé ho takto označovat. Albi bude servírovat především housovou muziku s přechody do trancových rytmů.

Ať už patříte mezi vyznavače Techna nebo Trancu na čtvrtém pokračování Voltage si přijdete na své co se týče rozmanitých hudebních stylů jednotlivých Djs tak také světelné show se 5x izelenými lasery, 1x červený a v neposlední řadě pak občerstvením za lidové ceny. Doufám tedy že se tam všichni společně uvidíme a tenhle nabitý večírek si náležitě vychutnáme až do dna.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016