PARTYINFO

 

SHAKE IT!

Datum konání:
21.09.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Chris Sadler, K.Sandra, Soby, Oleybee & Slim, Cuba6
2nd stage - Michal Pešina, Duncan Grey
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
Line-up:
20:00 Duncan Gray
21:30 Soby & OjeyBee & Slim
00:30 Chris Sadler
02:30 Radan Mach
04:00 Cuba6
06:00 End

2nd stage:

21:30 Duncan Grey
23:00 Michal Pesina
03:00 End
 
 
Brněnská akce Shake it! s Chrisem Sadlerem
 
 
Máme září, léto končí, studenti se vracejí do škol a klubový duch v 7.nebi, na Jánské ulici opět ožívá. A tak není divu, že po povedené narozeninové oslavě, která se uskutečnila minulý týden je tu další vypečená party. Pod názvem Shake it!, který tato party nese, můžete vidět cokoli, ale my Vám ručíme za to, že se opravdu pobavíte. Aby taky ne... Otevřeme pro Vás obě stage, spustíme pro Vás poprvé úplně nový sound systém, zapneme zbrusu novou klimatizaci a tím ještě nekončíme.



Pobavit Vás přijede skutečná legenda na české taneční scéně, DJ pocházející z Velké Británie. Jak již všichni správně tušíte, přijede Chris Sadler a ve svém kufru má pro Vás nachystané samé pecky, které Vás jistě roztančí. Chris se na Vás prý velmi těší a vzkazuje, že to pořádně rozjede. Na hlavní stage vystoupí dále DJs z plzeňského projektu Housemafia.cz. Jsou to opravdoví mafiáni, kteří mojí pod palcem veškeré houseové parties v Plzni. Těšit se můžete na 3 DJe, jmenovitě Ojeybee, Soby & Slim.

Na hlavní stage dále vystoupí nesmrtelný Radan Mach, který Vás baví na každé pořádné párty v 7.nebi a nemůžeme nezmínit, že i Cuba6, který z Vás na konci party vytáhne zbytky sil, bude stát za to. Na druhé stage se představí v několikahodinovém setu talent houseové scény, DJ obrážející kluby v celé ČR, Michal Pešina. Sekundovat mu bude začínající Duncan Grey. Pokud Vás ani tento výčet věcí na které se můžete těšit doposud nepřesvědčil, musíme dodat, že vstupné bude pouze 50Kč a že na Vás na baru čekají skvělé ceny nápojů. Takže pokud nevíte, kam vyrazit, 7.nebe je jasná volba...

Více informací na www.7nebe.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016