PARTYINFO

 

ETERNITY

Datum konání:
10.11.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Justin Robertson (london, uk), Javas, Muzzy, Louis Elio, Breeth (sk)

2nd stage - Ibe
Popis:
start 21:00, vstup 160/220 czk
Line-up:
21:00 Louis Elio
23:00 Muzzy
00:30 Javas
02:00 Justin Robertson
04:00 Breeth
05:30 Louis Elio
06:30 end
 
 
Justin Robertson na Eternity
Justin Robertson vystoupí na brněnské klubovce Eternity
Klubovka Eternity se vrací po dvou letech v plné kráse. Jako hlavní host večera se představí britský DJ a producent Justin Robertson, kterého doplní Breeth, Javas a další. Akce proběhne začátkem listopadu v brněnské Flédě.
 
Klubová noc Eternity má dlouhou tradici, koná se již od roku 2001 kdy se na ní představili Umek a Valentino Kanzyani. Pak – na dalších 14 dílů přijela celá plejáda stars, mezi kterými nechyběli například světoznámí Layo + Bushwacka, Felipe, Diana D Rouz, Preach, Nitto, Chris Cowie, San…atd. Několikrád tato pečlivě připravovaná klubovka obsadila přední místa v anketě Dance Awards, a známý publicista a promotér Tomáš Ondráček aka Fly se nechal slyšet, že Eternity jej inspirovala při rozjíždění Elektry ve Flédě. Eternity se konala na mnoha místech, v Jadranu, ve Flédě, v Boby (to byl krok vedle), ve Fabricu i v Radosti FX a omylem i v Mersey.

Nyní se party vrací po dvouleté odmlce v plné síle do Flédy, která je jasně nejlepším prostředím pro tuto noc. Dekorací se, jak bývá zvykem ujme designer Martin Tocháček, nebude chybět ledková stěna a další vychytávky, pro tuto akci tak typické.

Noc Eternity (Eternity = věčnost) je věčná. Hostem dalšího dílu bude světoznámá postava londýnského undergroundu, mistr electroacidových setů, rezident známé noci Bugged Out – DJ Justin Robertson. Vzácným hostem bude slovenský progressive dj č.1 – DJ Breeth, který je ústřední postavou pátečního tanečního pořadu na Radiu FM Bratislava.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016