PARTYINFO

 

KŘEST DESKY BEAT APETIT

Datum konání:
27.09.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Archa
DJs:
Rabbi Darkside (uk), Mako Mako, Czeck Beatbox Allstars, Pio Squad, Erykah Fečo, Ivanhoe, Vladimíra Krčková, Adam Tvrdý, Mc Lady, En.Dru, Mc Zagga, Milion Celebrit, Dance 2XS, more
Live:
Cossiga, FanyNasty
Info:
http://www.jimbeam.cz
Popis:
start 20:00, každý návštěvník dostane welcome drink + CD zdarma, živý video přenos můžete sledovat na www.suntv.eu.com
 
 
Rabbi D. z Brooklynu na křtu Beat Apetit
 
 
Rabbi Darkside DJ, MC a Educator přímo z undergroundu New Yorku dnes po šesti letech opět přistál na pražské Ruzyni. Tentokrát vyměnil turistický baťůžek za Macbooka a Serato a vrací se coby Dj a Mc, aby ukázal zač je tomu špinavej brooklynskej freestyle. Rabbi D. reprezentuje  Say Word Entertainment & 3rd Party a partu Speakeasy, se kterou v r. 2001 vydal první 12“ singl na Sit-n-Spin Records. Od té doby vyhrál nespočetně freestylových kontestů, zahrál si v hip hopovém divadelním představení na Howl Festivalu v Lincol Centru a postavil se na stage vedle lidí jako Kanye West, Common and John Legend, Rob Swift, The Last Poets, Slick Rick, Fatlip, Slum Village, Wordsworth, Breez Evahflowin, Mykah 9, Matisyahu. 



Na začátku roku 2006  získává cenu za studentský film „WORD ASSOCIATION", ve kterém hraje i mladý Chaz Kangas. Celá parta se schází na Manhattanu v clubu Bowery Poetry, kde  pravidelně  organizují freestylové a beatboxové mejdany.  A právě beatbox má v N.Y.C. pod  palcem Kid Lucky (porotce na World Hip Hop Challenge), který je prezidentem asociace Beatboxer Entertainment, jenž zastupuje největší beatboxové hvězdy, s kterými se schází v newyorském metru na akcích s názvem SubWaySeries, kde exceluje Rabbi D. bavící všechny cestující svým osobitým freestylem. S myšlenkou vrátit beatbox a freestyle zpátky do undergroundu metra přišel právě Kid Lucky, který na podzim 2006 vzal Cossigu na SubWay Serii, kde se prvně potkal i s Rabbi Darksidem. Hned druhý den společně nahrávali track v Rabbiho home studiu, kde Cossiga udělal z beatboxu základ a Rabbi se s Kid Luckym podělili na majku. Kdoby tenkrát tušil, že se do roka a do dne objeví Rabbi Darkside v Praze, aby přenesl ducha newyorské Subway Serie do pražského metra a zarepoval na živo novej track JustWhatToDo z alba Beat Apetit v divadle Archa.

Krom toho, že se ve studiu Bathroom nahrává další track, můžete si Rabbiho vychytat na již zmíněné SubWay Serii, kterou bude vysílat Stream.cz  a nebo na Warm Up Party v Clubu Sabotage (26.9), kde se dá ode dneška exklusivně pořídit cd ještě před křstem.. Další možností jak získat podepsaná cd je sledovat v úterý 5. Element, kde je můžete vyhrát v jednoduché soutěži. Nejjednodušší variantou je přijít přímo na křest do divadla Archa 27.9., kde dostanete cd a welcome drink za vstupenku. Pro všechny fanoušky beatboxu ze všech koutů naší vlasti máme dobrou zprávu, celý mejdan bude live streamovaný v produkci DaSkaRecords na serverech www.suntv.eu.com nebo www.music1.cz. Nechte si chutnat, Beat Apetit Live!

Track JustWhatToDo ke stažení na www.myspace.com/beatapetit

Deska Beat Apetit vychází na značce Beam Label www.beamlabel.com
 
Cossiga a FanyNasty pokřtí svůj Beat Apetit v divadle Archa

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016