PARTYINFO

 

SCHRANZMANIA VOL. 2

Datum konání:
05.10.2007 - pátek
Místo konání:
Lovosice - Cocoon
DJs:
Dariush Gee (carnage, pl), Schranzkurva (pl), goLPe (schranz.cz), Nix Fungate (schranz.cz), Tschikko (schranzproject), Lintech (schranzproject), Kesz (schranzproject), Peca (schranzproject)
Info:
http://www.schranz.cz...
kezman@dancemania.cz
Popis:
start 19:00, vstup 99 czk
 
 
Druhý díl Schranzmanie se uskuteční v Lovosicích
 
 
Na první říjnový pátek 5.10. pro Vás SchranzProject CZ připravil pokračování ze série klubových nocí SchranzMania, tentokráte v Lovosicích. A jelikož se jedná o druhý díl, je pro Vás připraveno něco speciálního. Naše pozvání přijal zástupce polské schranz školy, uznávaný dj a producent, muž, který vydal svoje tracky na labelech Carnage, Slaughter Beatz, ATW, Killfactory aj. - DARIUSH GEE. Po jeho boku vystoupí jeho dobrý kamarád, taktéž dj od našich severních sousedů - SCHRANZKURVA.

To by byli headlineři. Teď si představíme další vystupující djs:

Nikdo nemůže zapomenout na skvělé výkony, které předvádí dj goLPe a jsme rádi, že naše pozvání přijal a spolu s ním přijede i dj Nix Fungate, který si pro Vás připravil set, po kterém se budete bát usnout. Samozřejmostí je, že vystoupí djs z crew SchranzProjectu - jmenovitě Tschikko, Kesz, Lintech a Peca, kteří nenechají nikoho na pochybách, že se s nimi už musí počítat.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016