PARTYINFO

 

EXPLOSIVE HALL

Datum konání:
12.10.2007 - pátek
Místo konání:
Litoměřice - Výstaviště - Zahrada Čech
DJs:
Babe LN, Katcha, Brooklyn, Pavel Krejdl, Monotype, Kaisersoze, Paskvill, Beast 67, Skiny, Priba, Dave, Elmis, Dino
Info:
http://www.explosivehall.cz
kazuyoshei@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup do 21:00 100 czk, poté 150 czk
Line-up:

Drumandbass.cz stage

20:00 - 21:00 Příba vs.Díno + Mc Decker
21:00 - 22:00 Skiny
22:00 - 23:00 Dave vs. Mc Vojtaano
23:00 - 00:30 Brookyln
00:30 - 02:00 Babe LN
02:00 - 03:30 Katcha
03:30 - 04:30 Beast 67
04:30 - 05:00 Elmis vs.Decker

Techno stage

20:00 - 21:00 Shroubekk vs.Naan
21:00 - 22:00 Kubator
22:00 - 23:30 Quickie
23:30 - 01:00 Pavel Krejdl
01:00 - 02:30 Kaisersoze
02:30 - 04:00 Monotype
04:00 - 05:00 Paskvill
 
 
Závěrečné info k litoměřické akci Explosive Hall
Explosive Hall vrací staré techno časy
Starými zlatými časy by se dala nazvat doba, kdy na parties vládlo společně techno s dnb. Takovou dobu již 12.října budete moci znovu prožít na litoměřickém výstavišti Zahrada Čech. V pavilonech G a H se představí například Brooklyn, Babe LN, Kaisersoze nebo Pavel Krejdl.
 
Drumandbassový pavilon H jsme již představili. Stejnou pozornost si zaslouží i aktéři hudebního dění v techno pavilonu G.

Pavilon G je určen těm, kteří to rádi nebo raději rovně. Těžko říct, kdo tím největším tahákem. Je z čeho vybírat. Taneční radovánky otevřou rezidentní Shroubekk vs. Naan následování Kubatorem. Quickieho všichni známe ve spojení se skupinou Radical Production, která stála dlouhých 10 let za festivalem Cosmic Trip nebo akcemi v teplickém Bartolomějském kostele. Pavel Krejdl patří k ikonám české techno scény. Jeho sety jsou plné vzpomínek a nikdy nekončící energie stejně jako Kaisersozeho. Ačkoli Monotype nepatří ke staršinům jako jsou Krejdl nebo Kaisersoze, je tu zcela oprávněně díky hudbě, kterou velmi dějově míchá. Paskvill noc uzavře jako správný promotér, správce, klíčník či kastelán. Však to je jen na vás.



Pojďme si je trochu víc přiblížit. Většina je jistě zná, někteří ne.

Pavel Krejdl patří jakýchkoli debat k matadorům česko-slovenské techno scény. Za gramce a před lidi se postavil prvně v polovině 90.let minulého století. Jeho osobitý styl mixu i výběr desek se za ta léta příliš nezměnil. Jeho vystoupení jsou velmi oblíbená především pro svojí vyváženou retrospektivu. Dá se říct, že Pavel Krejdl se stal učitelem historie, která v drtivé většině nebyla dosud překonána.

KaiserSoze není o nic méně známý a zkušený jako Pavel Krejdl. Na přelomu tisíciletí byl nepsaným techno králem Moravy. Kromě nekompromisního techna se Jirka věnuje pod alter egem Aleph minimalu, clicks’n’cuts a downtempu. KaiserSoze v současné době používá při vystoupeních i technologii Final Scratch. To mu, jako Dji s vytříbeným vkusem a dobrými nápady, umožňuje zařadit do setů skladby, které by si nikdo jiný netroufl.

Pája Quickie, snad nikdo neřekne tomuto Dji spojenému velmi úzce s teplickou techno scénou jinak. To, co láduje do lidí není techno, které by se hrálo všude. Je specifické pro teplicko a především pro Radical DJs, ke kterým patří. Neil Landstrumm, Bill Yound, Dave Tarrida… To jsou jména spojená s technem agresivním, hutným a přesto vábícím na parket.

Pavel Zinga aka Monotype dlouhá léta patřil pod křídla vyhlášeného bookingu Techno.cz. V posledních letech se stal jeho nejčastěji bookovaným Djem. Vrátka do klubů a na velká pódia mu otevírají především jeho dějově postavené sety s promyšlenými dynamickými mixy plnými zvratů a gradací. I on patří dlouhá léta k Djům hrajícím také pomalejší a introvertnější formy elektronické hudby stejně jako Kaisersoze. Jak Jirka, tak i Pavel nikoho tentokráte šetřit ale nebudou.



Paskvill je neodmyslitelně spojen dlouhá léta s techno děním Lovosicka a Litoměřicka. Vedle desítek vystoupení sám desítky parties promotoval.

Shroubekk s Naan a Kubatorem patří k nové generaci DJs tohoto regionu. Postarají se o rozjezd Pavilonu G, nicméně to bude rozjezd podobný spíše Formuli 1 nebo americkým dragsterům. Kdo čeká, že se bude první hodiny jen protahovat u barů, plete se.

Příjde vám line up techno haly jako za starých dobrých časů? Jestli ano, jsme rádi, že jsme vám osvěžili paměť. Pokud ne, máte jedinečnou šanci zažít techno party tak jak vypadala před několika lety. Co vy na to? Zaujali jsme vás?
 
Informace o chystané akci Explosive Hall

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016