PARTYINFO

 

STORM DNB NIGHT

Datum konání:
02.11.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
IM Cyber, Bifidus Aktif, Rudeboy, Edison
Info:
http://www.neutralclub.cz
edison@email.cz
 
 
IM Cyber míří do plzeňského Neutralu
 
 
Příznivci lomených beatů se mohou těšit na 2. listopad 2007 do plzeňského Neutral klubu na párty Storm DnB Night, kde zahraje djka IM Cyber (roxy.cz, takecontrol.cz), která patří mezi špičku českého drum ´n ´bassu. Tato DJka kromě hraní studuje, věnuje se novinařině a má na svědomí noci nesoucí název Take Control, které představili již mnoho světových DJs a producentů. Za svou kariéru toho stihla opravdu mnoho: vydala pro časopis XMAG CD se stejnojmeným názvem Take Control Mix a kompilaci Shadowbox pro časopis Ultramix. V roce 2002 navšívila Brazílii v rámci Red Bull Music Academy. IM Cyber v minulosti spolupracovala s producentem Kubatkem, kterého jsme mohli slyšet v březnu na Brokenbeatzz, v rámci projektu Treneck, který přinesl jejich společnou tvorbu.
    
Opět se nám představí další shadowboxák - DJ Bifidus Aktif (shadowbox.cz, takecontrol.cz), jehož jméno se začíná postupně vrývat do paměti junglistů. Tento velmi talentovaný mladík začínal psaním pro Shadowbox, a netrvalo dlouho a nechal se díky svým kolegům strhnout a začal kupovat desky. Hraje od roku 2005 a v dnešní době již má za sebou nespočet hraní po Čechách a na Slovensku. Nyní Bifidus píše pro několik tanečních serverů a spolupracuje společně IM Cyber na akcích Take Control. Na stránkách Shadowboxu naleznete několik jeho setů včetně jeho posledního Lost In The Yoghurt Culture.

Vzhledem k tomu,že STORM je tvořena stejnou partičkou lidí jako Brokenbeatz, vrací se zahrát DJ Rudeboy (shadowbox.cz, conspiracydjs.com), který byl již představen v minulé tiskovce s DJem Akirou. Rudeboy podal na Brokenbatzz prvotřídní výkon a potvrdil, že umí vytáhnout z bagu desky tvrdšího kalibru. Před tím, než dorazí na Storm, odehraje v pražském Abatonu svůj set. Rudeboy pochází z Prahy a nyní v Plzni studuje. Jeho koníčky je převážně DJing, psaní článků a grafika.

Jako resident zahraje DJ Edison, který se podílí na již zavedených Brokenbeatzz společně s Ťapalím a celou Pilsen DnB crew. Tentokrát se můžete těšit na videoprojekci, o kterou se postarají Trippl VJs. Dále bude připrvaven laser a dekorace.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016