PARTYINFO

 

GAIN

Datum konání:
06.10.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Hydrophonic, Groove Dan, Molczik, Majkl
Info:
http://www.dancemedia.cz
info@djmolczik.com
Popis:
start 21:00, vstup 70 czk
Line-up:
21:00 – 22:30 Molczik
22:30 – 24:00 Majkl
00:00 – 01:30 Groove Dan
01:30 – 03:00 Hydrophonic
03:00 – 04:00 Molczik
04:00 – 05:00 Majkl
 
 
Line up k plzeňskému Gainu Hydrophonic: "Plánuji rozšířit studio a více se věnovat produkci." Gain presents: DJ Hydrophonic
Gain – další díl v rytmu house a techno
Druhý díl klubové party Gain, který se odehraje 6.10. v plzeňské Alfě, opět přiveze do Plzně velmi známá jména českého Dingu, kteří však náš region nenavštěvují zas tak často. Tentokrát se bude hrát především tvrdší house a techno. 
 
Po velmi úspěšném prvním vydání klubovky Gain, na který se začátkem září přišlo do Alfy podívat přes 600 lidí, je tu další díl, jako vždy první sobotu v měsíci. Ta bude 6.10. a tentokrát byli hosté pozváni hned dva. Z Brna k nám dorazí jeden z tamních nejpopulárnějších DJs, reprezentant agentury Mersey, rezident klubu Perpetuum a představitel aktuálního electro/techno soundu, DJ Hydrophonic.

Jeho pozvání je zároveň i reakce na velmi kladné ohlasy na Hydrophonicovo premiérové vystoupení v Plzni, které proběhlo letos v únoru na Apokalypsa Warm Up v Mixu. Hydrophonic je v poslední době pravidelným artiklem na největších českých tanečních eventech, jmenujme např. Summer of Love, Hradhouse, Apokalypsa, což rovněž podtrhává jeho kvality. Druhým hostem je stálice a matador jihočeské taneční scény, spolupořadatel a rezident nejznámější jihočeské party Kinetic, DJ Groove Dan. Jeho vystoupení plné energické house music, gradací a nepolevujících beatů nachází fanoušky napříč celou republikou, proto jsme velice rádi, že se Groove Dan objeví konečně i v Plzni. Celý lineup pak doplní rezidenti Gainu, DJ Molczik a DJ Majkl.

Vedle aktuální, našláplé muziky se můžete jako vždy těšit i na křišťálově čistý zvuk ze zbrusu nového, výkonného soundsystému, kterým je Alfa vybavena, videoprojekci, světelnou show a další „pochystávky“. Začínáme ve 21:00 a vstupné činí 70,- kaček.

POZOR, přibližně 100 lístků budou pořadatelé rozdávat zdarma v různých soutěžích a v týdnu před akcí i různě po plzeňských klubech a barech, takže stay in touch…
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016