PARTYINFO

 

GAIN

Datum konání:
06.10.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Hydrophonic, Groove Dan, Molczik, Majkl
Info:
http://www.dancemedia.cz
info@djmolczik.com
Popis:
start 21:00, vstup 70 czk
Line-up:
21:00 – 22:30 Molczik
22:30 – 24:00 Majkl
00:00 – 01:30 Groove Dan
01:30 – 03:00 Hydrophonic
03:00 – 04:00 Molczik
04:00 – 05:00 Majkl
 
 
Line up k plzeňskému Gainu Hydrophonic: "Plánuji rozšířit studio a více se věnovat produkci."
Gain presents: DJ Hydrophonic
Jedním z hlavních hostů dalšího dílu party Gain (6.10. klub Alfa, Plzeň) je i brněnský electro/techno DJ Hydrophonic. Pro ty co na Moravu pařit nejezdí a Hydrophonica neznají tu máme jeho biografii. 
 
Dj Hydrophonic, vl. jménem Petr Hudlík, se narodil v roce 1984 v Brně a už od ranného dětství projevoval zájem o muziku. V umělecké škole Františka Jílka se již v šesti letech začíná učit hrát na housle, později i na španělskou kytaru. V roce 1999 se seznamuje s elektronickou hudbou. Toto seznámení se ukáže být osudovým, neboť si záhy pořizuje první gramofony s mixážním pultem a začíná trénovat dýdžejing.



Jeho snažení je natolik úspěšné, že se již v roce 2002 představuje brněnským fanouškům elektronické muziky na párty v klubu Fan Favorit jako profesionální dj a následně zakládá dnes již velice známou klubovou noc O´SEEX, která má již 5 letou tradici. Následující roky pokračuje jeho kariéra v brněnských klubech Babylon, Perpetuum, stává se rezidentem v dnes již zaniklém klubu Monitor. V roce 2004 se etabluje jako rezident nového brněnského tanečního klubu 7.Nebe. V roce 2005 přijímá rezidenturu i v klubu Perpetuum, kde stojí za gramofony společně s dj Jerrym. Téhož roku se také stává členem velkolepé hudební stáje, známé brněnské agentury Mersey.

Mezi jeho další úspěchy patří i umístění v prestižní anketě Dance awards, kde se umístil čtvrtý jako objev roku a pátý jako dj roku 2005. Jeho interpretační schopnosti a cit k elektronické hudbě v podobě kompozičně zdařilých a posluchačsky úspěšných setů oceňuje jak publikum, tak i promotéři velkých tanečních akcí. Díky tomu měl doposud možnost hrát s takovými jmény, jako je např. Chris Liebing, Mauro Picotto, Dave Clarke, Christian Smith, Filterheadz, Fergie, Umek, Preach, Kosheen djs a mnoho dalšími. V současné době se věnuje i tvorbě vlastní muziky, především v oblasti tech-electra a techna.

Pravidelně se účastní nejvýznamnějších domácích tanečních večírků, v poslední době to byla např. Citadela, Hradhouse, Rio de Riviera, Apokalypsa, Imperium, Eternity apod.. Mezi jeho oblíbené labely patří Intec, Magik, Incharge, Terminal M, Alchemy, Sprout, Virgin music atd. Dj Hydrophonic vystudoval střední školu s maturitou a nyní studuje vysokou školu ekonomickou. Ve volném čase se věnuje sportu, zejména snowboardingu.
 
Gain – další díl v rytmu house a techno

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016