PARTYINFO

 

WOTIENKE & BAND

Datum konání:
15.09.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Rubín
Live:
Wotienke & Band
Popis:
start 20:00
 
 
Letos poslední koncert Wotienke & Band v ČR
Pražský klub A-studio Rubín bude poslední zastávkou jazzového seskupení WOTIENKE&Band pro letošní rok. Právě tady se uskuteční 15.září 2007 od 20 hodin koncert nadané holandské zpěvačky Wotienke a její kapely.
 
Ohromující hlas, pozoruhodné anglické texty a výrazná klavírní melodie - tak to je WOTIENKE. Pravidelně vystupuje v českých i moravských klubech a koncertuje také na Slovensku, v Rakousku či v rodném Nizozemí. Ano, zpěvačka s vlastními texty písní pochází z Amsterodamu, ale po ročním studiu na univerzitě v Olomouci v České republice ráda zůstává a stále těší své stávající i nové publikum líbivou jazzovou hudbou.

Po boku Wotienke Vermeer vystupují kupodivu ne holandští, ale čeští hudebníci z okolí Valašského Meziříčí, například kytarista Karel Cinibulk, který mimochodem prošel i slavným uskupením -123 minut. Čtyři energetičtí mladíci dodávají charismatické zpěvačce barvený nádech kombinací chytlavého saxofonu a různorodých kytarových pasáží. Důkazem toho bylo i vystoupení WOTIENKE na SázavaFestu - jednom z největších českých festivalů.

Po závěrečném hudebním vystoupení pro ČR v pražském klubu A-studio Rubín kapela odjíždí na připravené turné do Holandska, kde stráví několik měsíců. Mimo šňůru koncertů bude seskupení pracovat na debutové desce, která bude s největší pravděpodobností uvedena na světlo jazzového slunce v druhé polovice roku 2008. Na začátku téhož roku WOTIENKE&Band zavítá opět k nám do České republiky, kdy 25.ledna 2008 vystoupí v Krnovském hudebním klubu Kofola Music.

Další informace najdete na oficiální stránkách
www.wotienke.com nebo www.myspace.com/wotienke
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016