PARTYINFO

 

INDIVIDUAL

Datum konání:
28.09.2007 - pátek
Místo konání:
Vsetín - 3 opice
DJs:
Subsist (klika/leporelo), Seegeng (individual), Petitte Pigeon (adf)
Info:
seegeng@seznam.cz
Popis:
strart 21:00, vstup 40 czk
 
 
Desáté pokračování vsetínské akce Individual
 
 
Na desáté pokračování vsetínské party Individual zavítá průkopník a zakladatel minimalové scény u nás dj Subsist. Tento dj, který snad hrál již ve všech koutech naší republiky a Slovenska se představí vsetínskému publiku ve tříhodinovém setu. Dále zahraje Petite Pigeon z uskupení AnalogDigitalFreaks a rezident párty Seegeng.

Dj Subsist
Ve své průkopnické éře si na vlastní kůži okusil, jaké to je, presentovat muziku, která na svůj zájem ze strany publika teprve čeká. V ´98 se poprvé postavil za gramofony a na konci ´99 již věděl, že je mu souzen zvuk minimalu. Naprosto jej uhranul a cítil, že je to pro něj velká výzva. V nepříliš vlídném období neustoupil ani o krok zpět a dnes se mu za to dostává vzácných komplimentů a kvalitních hraní. Jeho sety jsou stavěny na logice a notné dávce rafinovanosti, která zanechává dojem velké dynamiky a pestrosti. Za těch několik let si našel jasný a osobitý zvuk minimalu, kterým dnes posluchače úspěšně baví. Pod jeho rukama prošlo několik rezidentních nocí a aktuálně úročí své zkušenosti na úspěšném večírku Klika. Spolupracuje s celou řadou promotérů a je jediným českým zástupcem ve vyhlášené slovenské minimalové partičce Leporelo.
    
Ale aby nebyla řeč jen o hudbě, je milovníkem kultury pití zeleného čaje a zajímá se o  východní duchovní filozofie a alternativní medicíny. Doma s oblibou poslouchá jazz.

www.triopice.cz
www.myspace.com/djsubsist
www.myspace.com/seegeng
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016