PARTYINFO

 

DIFFERENT TIME

Datum konání:
28.09.2007 - pátek
Místo konání:
Svitava - Pekelné Doly
DJs:
Paul Hawk (paulhawk.com), Daho & Ginger (nula2), Spyro (dynamic line), Fun (sever.sound), Shark8 (Cbs), Sanny & Stifler (sever.sound)

2nd stage - Experimental Cabaret DJs (experimentalcabaret.com), Skuban (north formation)
Info:
http://www.pekelnedoly.cz
shark8@centrum.cz
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk
 
 
Different Time v Pekelných dolech u České Lípy
Léto je definitivně za námi a to znamená, že začíná čas klubových akcí. My však pro vás máme alternativu mezi klubovou a akcí v přírodním prostředí. V pátek 28.září ožijí prostory Pekelných dolů u České Lípy klubovým technem, funky housem a zlomenými rytmy. Tyto unikátní prostory nabízejí po celý rok stabilní klima. K dispozici návštěvníkům je i kuchyně s rychlým občerstvením, bar a WC. Navíc se můžete těšit na výborný zvuk, kterým jsou tyto prostory pověstné.
 
A co vás čeká na akci Different Time?

Hlavní stage se ponese v duchu funky house a techna. Zahřívací setík obstarají DJs Sanny & Stifler se směsicí funky deep & tech houseu. Po nich nastoupí matador české houseové scény, hradecký DJ Fun, který vám zahraje taneční setík v rytmech funky deephouseu.

Přechod z houseu do techna obstará rezident a pořadatel této akce, DJ Shark8. Ten si pro vás přichystal opět set plný tanečních pecek nabitých energií. Poté už bude ten správný čas na hlavní hosty večera a těmi bezesporu jsou Djové Daho & Ginger z vyhlášeného obchodu s vinyly a hudební technikou Nula2. Kdo z vás byl například na poslední Ultimě v pražském klubu Roxy, jistě ví, že se může těšit na směs klasického techna a kvalitní elektroniky.

Dalším klasickým techno Djem, na kterého se můžete tento večer těšit je DJ Paul Hawk pocházející z Jižní Moravy. Jak sám o sobě píše ve své biografii, můžete se těšit na pestrý set plný originálních a temperamentních mixů. Posledním, na koho se můžete těšit, je DJ Spyro z KneeDeep bookingu. Právě on bývá vždy tím, kdo uzavírá lineupy různých parties, protože jeho sety jsou vždy nabité obrovskou energií, kterou korunují perfektní mixy. Takže kdo vydrží, může se těšit na opravdovou lahůdku.

Kromě hlavní stage se můžete těšit i na druhou, kterou budou mít v režii Experimental Cabaret Crew. To znamená, že si zde na své přijdou především příznivci zlámaných beatů. Na této stagei uslyšíte DJs Czervase, Dawea a Skubana z North Formation.

Tak tedy, neseďte doma a přijďte si užít pekelný mejdan, který startuje úderem 20. hodiny v pátek 28.září v Pekelných Dolech u České Lípy (navigační mapa zde). Vstupné je 80 Kč.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016