PARTYINFO

 

SALVATION - DISCO EDITION

Datum konání:
29.09.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Valentino
DJs:
Leomeo Carandang (paris/ibiza), Texx (look better naked)
Live:
Marcella Woods (out of office, uk), Milan Strnadel (live sax)
Info:
http://www.lookbetternaked.cz
Popis:
vstup 200/250 czk (500,- VIP), Zpěvačka obrovského hitu Hands Up Marcella Woods z projektu Out of Office poprvé v České republice!
 
 
Salvation za české účasti uzavřela sezónu na Ibize, v sobotu se představí v Praze!
Další Salvation přivítá Mercellu Woods z Out of Office
Po sedmi dlouhých měsících je tu v pořadí již čtvrté pokračování největší globální párty noci SALVATION v klubu Valentino. Vůbec poprvé se noc představí ve své "disco edition" podobě! Po obrovském úspěchu únorové "Salvation – Gold" se nyní můžete těšit na novou a stylovou noc ve stylu legendárního klubu Studio 54 v New Yorku v Salvation balení!
 
A nebyla by to SALVATION aby Vám opět nenabídla to nejlepší co současná světová klubová scéna nabízí. Do Prahy přijede samotný LEOMEO CARANDANG, resident vyhlášených klubů jako jsou Pařížský Qeen, Londýnský The End a Discotec, ale také Gay Pride v Montrealu nebo klub Alpheus v Římě. Leomeo se přiletí do Prahy představit přímo ze svého letního angažmá v klubu Heaven na Ibize kde je residentem parties Scandal a Salvation-Ibiza!

Neméně žádanou hvězdou taneční scény je i britská houseová vokalistka MARCELLA WOODS! Na jejím zatím posledním albu „Out Of Office“ naleznete i její proslavený hit „Hands Up“, který byl na DJ conferenci v Miami vyhlášen nejlepší klubovou skladbou. Na svá alba ho zařadili i taková jména jako jsou Roger Sanchez, David Guetta, Judge Jules, Sarah Main nebo Pete Tong, který tuto skladbu považuje na svém albu za "zásadní".

Dalšími exkluzivními hosty Salvation budou rovněž saxofonista Milan Strandel, a oblíbený energický DJ TEXX (resident lookbetternaked). Ve své Valentinske premiéře se pak představí DJ LOOKY, který pro Vás tuto žhavou „disco noc“ otevře a naladí Vás na

A pozor…SALVATION disco edition startuje tentokrát exkluzivní a „very sexy“fashion show LOOKBETTERNAKED „fashion 4 individuals“ by Dušan Chrástek a to již v 00:15 h.!!! Přijďte tedy včas a ve stylu SALVATION – DISCO!

MORE LIGHTS * MORE SOUND * MORE MUSIC * MORE DECO * MORE DANCE * MORE SEXY PEOPLE * MORE DISCO HOUSE = SALVATION

OFFICIAL WARM UP PARTY @ DOWNTOWN CAFÉ (Újezd 19, Praha 1) 20:00 – 23:30!

OFFICIAL AFTER PARTY @ LE CLAN (Balbínova 23, Praha 2 - Volný vstup se Salvation lístkem!)

ZAJISTĚTE SI SVŮJ VSTUP NA SALVATION JEŠTĚ DNES - KAPACITA KLUBU JE STRIKTNĚ LIMITOVÁNA!!! PŘEDEM SE OMLOUVÁME, ŽE PO VYPRODÁNÍ VSTUPENEK NEBUDE MOŽNÉ POUŠTĚT DO KLUBU.

Předprodeje:
VALENTINO Vinohradska 40, Praha 2
DOWNTOWN CAFÉ PRAHA Újezd 19, Praha 1
ceny vstupenek: předprodej běžný vstup: 200,- KČ. Klub: 250,- VIP: předprodej: 400,- Klub: 500,- (v ceně VIP je přednostní vstup do klubu, welcome drink, občerstvení a vstup do VIP zony s vlastní obsluhou včetně oddělených toalet)

MORE INFO: www.lookbetternaked.cz, www.club-valentino.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016