PARTYINFO

 

SALVATION - DISCO EDITION

Datum konání:
29.09.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Valentino
DJs:
Leomeo Carandang (paris/ibiza), Texx (look better naked)
Live:
Marcella Woods (out of office, uk), Milan Strnadel (live sax)
Info:
http://www.lookbetternaked.cz
Popis:
vstup 200/250 czk (500,- VIP), Zpěvačka obrovského hitu Hands Up Marcella Woods z projektu Out of Office poprvé v České republice!
 
 
Salvation za české účasti uzavřela sezónu na Ibize, v sobotu se představí v Praze!
Jedna z největších party na světě - Salvation, uzavřela ve čtvrtek svou první sezónu v klubu Heaven na Ibize velkolepou closing party, na níž se již podruhé představil pražský DJ Texx. Závěrečná Salvation se uskutečnila ve spolupráci s vyhlášenou pražskou klubovkou LookBetterNaked, která se tak stala vůbec první českou klubovou nocí na tomto tanečním ostrově. Teď se celý obří cirkus přesunuje do Prahy, kde Salvation - Disco Edition rozezní již tuto sobotu klub Valentino, kde se představí i nejpopulárnější zpěvačka letošní sezóny - Marcella Woods!
 

Více než dva roky usilovné práce konečně přinesly velký úspěch - vůbec poprvé zaplavily celou Ibizu plakáty s reklamou na původem českou party - LookBetterNaked - hostující v rámci legendární noci Salvation v nově otevřeném klubu Heaven. Nyní je ale na čase vše vrátit těm, jejichž podpora nás na ostrov dostala - našim věrným návštěvníkům, kteří již v několikrát pražské Valentino zcela vyprodali. Proto jsme pro sobotní Salvation přichystali zcela výjimečný a v Čechách dosud nevídaný program za naprosto symbolické vstupné!

Hlavní DJskou hvězdou noci bude LEOMEO CARANDANG, resident největších evropských klubů jako pařížský Qeen, londýnský The End a Discotec. Stejně jako náš domácí zástupce na této party - DJ Texx, se do Prahy přesouvá přímo z Ibizy, kde byl po celou sezónu rezidentem nejžhavějšího klubu Heaven.

DJskou dvojici pak doplní bez přehánění největší objev letošní sezóny na Ibize, zpěvačka nejhranější skladby na Ibize - Hands Up - Marcella Woods. Vyjednávání o smlouvě s touto dnes patrně nejžádanější vokalistku byla sice velice dlouhá a náročná, kdo však tuto první dámu taneční scény viděl živě, jistě přitaká, že za to stála.

Tak tedy již tuto sobotu zásadní klubová událost podzimu v klubu Valentino!

Marcella Woods

 
Další Salvation přivítá Mercellu Woods z Out of Office

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016