PARTYINFO

 

ROXY ROCKS

Datum konání:
21.09.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Roman Rai (roxy), Marwin Shamma, T.T.
 
 
Roman Rai hostem zářijové Roxy Rocks
 
 
A je tu opět začátek nové klubové sezony a s ním deváté pokračování již tradičně oblíbené noci ROXY ROCKS klubu PH+. Ovšem tentokrát se můžete těšit na speciální, progresivně naladěné vydání této noci. Jako speciální host vystoupí DJ a producent ROMAN RAI - jedna z nejrespektovanějších postav české taneční a elektronické scény. Dlouholetý resident velmi známých pražských tanečních nocí ZEN klubu ROXY a Legendarní vlny houseboatu Bukanýr. O jeho úspěších mluví především jeho posledně vydaný track pod názven DIGITALIS, který se dří v TOP 10 nejznámějšího digitalního internetového eShopu www.beatport.com. Je zakladatelem labelu Solstice, pod kterým své tracky vydávají producenti jako je např. Pavel Bidlo, TV Maniacs či legenda českého houseu DJ Loutka.

Jako vždy se o rozjezd dlouhé jízdy postarají residentní DJs MARWIN SHAMMA a T.T. Marwin Shamma rovněž slibuje extra porci jemu velmi blízkého progresivního soundu, doplněného o ty nejaktuálnější kousky houseu, electra či minimalu.

Tedy ROXY ROCKS už v pátek 21. 9. 2007 v klubu PH+! Máte se opravdu na co tešit. ROXY ROCKS ještě nikdy nebyla tak progresivní :-) A tradičně na závěr: bude to opět dlouhá  nadupaná noc plná emocí a pozitivní energie.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016