PARTYINFO

 

SMASH! W:LSON:C EDITION

Datum konání:
12.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Tibor Holoda (wilsonic, sk), Junior (wilsonic, sk), Machine Funck & guests

2nd stage - Anhedonia (aliens.sk), Resolut, S-cat, Awacs, Skypper, Nailer
Popis:
vstup do 22:00 50 czk, poté 90 czk
Line-up:
W:lson:c funck stage
(elect
21:00 - 23:00 Machine Funck
23:00 - 02:00 Tibor Holoda
02:00 - 04:00 Junior
04:00 - 0?:00 Machine Funck superpraso & guests


Sukulent stage

21:00 - 22:00 Skypper
22:00 - 23:00 S-cat
23:00 - 00:00 Resolut
00:00 - 01:00 Anhedonia
01:00 - 01:30 Sukulent
01:30 - 02:30 Awacs
02:30 - 0?:?0 Sukulent
 
 
Smash! W:lson:c edition @ Cross Club
Další Smash proběhne již tento pátek
Léto je pomalu za námi, sluníčko polevuje, na mezích už to zase moc nejde... Vyhlašujeme béžový poplach! Šup zpátky do klubů! A protože jste přes léto určitě hodně zlobili, bumbali, tak si pro jistotu hnedka zopakujeme, co nás potkalo začátkem léta.
 
Wilsonic funck stage (eclectic)

Proč Wilsonic edition? Když zavál ze Slovenska inovativní techno vítr byl u toho a to ve velkém stylu. Když nás tady ve stojatých vodách loni decentně vyšplouchla vlna tzv. minimalu, měl už Tibor renomé minimal dje na háku a "snídal v trávě" s Jeffem Miliganem. Ale co hlavně? Hlavně byl zase o krok dál jako duchovní otec projektu, který se těší značné regionální oblibě a získává stále větší mezinárodní respekt. Řeč je o bratislavském audio-vizuálním festivalu Wilsonic, který od roku 2000 seznamuje návštěvníky s hudebním vývojem prostřednictvím "dobrodružné výpravy elektronické hudby napříč žánry". Tiborovi, Juniorovi a spol. se tak podařilo vytvořit komunikační a srovnávací rovinu mezi uznávanými umělci z celého světa a výkvětem nejzajímavějších projektů a producentů středo- a východoevropského regionu. A není to jen kvůli geografické poloze. Zájem o propagaci inovátorských postupů, cit pro výběr zajímavé hudby a její podaní publiku, odvážná role průkopníka nekonečných cest elektronické hudby - zkrátka "Reflecting future". Proto Wilsonic, proto Wilsonic edition. Dodejme snad jen, že tento rok v Blavě reprezentovali ČR mimo WWW, Click Joe, Blue & Tall, My Name Is Ann, Vik i eclecto electro lectoři oři Machine Funck – óbrpiloti Smash!, SHQ, atd.



Sukulentní stage (electronica, minimal, psychadelic chillout)

Na druhé stage odehraje exkluzivní ambientní set projekt Anhedonia. Vojtu můžete znát jako industriálního mašinfíru i pod "drsnějšími“ pseudonymy Smetí nebo Skullcrash, ale tohle vystoupení bude na míru šité pro chillout stage. Po zbylý čas bude dole v Crossu kralovat Sukulent Sound System, pořádající rodinný festival Roots of Sound. Tahle neuvěřitelná banda „mechanických selat“ z Jižních Čech se dala do kupy, protože jim na akcích chyběla neběsnící atmosféra. Ve společném vystoupení se budou prolínat vyklidněné plochy s ethno nástroji djembe a didgeridoo v rukou pánů Skypper a S-cat. A ve zkratce dj sety: Resolut - spousty meziprostorových, hlubokým vesmírem proplouvajících nálad, ruchů a šumů plus nějaké ty beaty k tanci. Awacs - představí hudební tvář, která bude kromě pro něj tradičních minimalových klikanců obsahovat i spoustu prvků dubu a ambientu. S-cat - předvede svou zálibu v psychedelic chill-outu, ethnu a trip-hopu.

Takže v pátek 12.10. v Crossu na slyšenou ... no a na viděnou taky! A jak si zkrátit čekání? Nejlíp u hudebního pořadu Masáž001 - Smash Edition, který je se spoustou informací k přečtení a hlavně k poslechu na adrese machinefunck.info/masaz. A heslo? Intergalaktické superpraso!

Fotky z minulé akce: zde

machinefunck.info/smash
www.wilsonic.sk
www.sukulent.wz.cz
www.myspace.com/tiborholoda
www.myspace.com/wilsonicfestival
www.myspace.com/djresolut
machinefunck.info/masaz
 
Smash aneb žádné s*aní

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016