PARTYINFO

 

SMASH! W:LSON:C EDITION

Datum konání:
12.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Tibor Holoda (wilsonic, sk), Junior (wilsonic, sk), Machine Funck & guests

2nd stage - Anhedonia (aliens.sk), Resolut, S-cat, Awacs, Skypper, Nailer
Popis:
vstup do 22:00 50 czk, poté 90 czk
Line-up:
W:lson:c funck stage
(elect
21:00 - 23:00 Machine Funck
23:00 - 02:00 Tibor Holoda
02:00 - 04:00 Junior
04:00 - 0?:00 Machine Funck superpraso & guests


Sukulent stage

21:00 - 22:00 Skypper
22:00 - 23:00 S-cat
23:00 - 00:00 Resolut
00:00 - 01:00 Anhedonia
01:00 - 01:30 Sukulent
01:30 - 02:30 Awacs
02:30 - 0?:?0 Sukulent
 
 
Smash! W:lson:c edition @ Cross Club
Smash už klepe na dveře, pořadatelům zas trošku na maják, tak si to pro jistotu ještě ujasníme. A o co jde? Jóó, jasné..muzika! Co bude probíhat na druhé stage je patrné už předcházejích tiskovek, ale s muzikou na main jsme zatím úspěšně mlžili. Ehm, takže hned jak prolítnem lineup, se na to vrhnem.
 
Celou dobu o headlinerovi mluvíme jako o pořadateli. Co když ale pověsil djování na hřebík a my vám tady věšíme bulíky na nos? Co na to Tibor? "Ideální hraní pro mě? Rozhodně klub, rozhodně co nejdelší, abych mohl sám vybudovat atmosféru, a rozhodně s dobrým zvukem a technickým zázemím", říká Tibor Holoda. Posledně hrál sedm hodin a prý už skoro fuška, ale šest dává úplně v pohodě, i když to není sranda. Není totiž ten typ, co by hrál desetiminutové desky a deset minut je mixoval. Jenže ho to děsně baví!



A co že to teda bude hudebně? Nevede žádný jeden vyhraněný styl, protože nechce sám sebe nudit. Minimal je prý sice "in" a určitě by s ním v tuhle chvíli bodoval, ale jednoduše nechce. Podařilo se mu vrátit se k hraní s pestrým průběhem - starý model, co předváděli "před dávnými časy" s Dalem, a ve kterém nejen on dnes vidí budoucnost. Souhlas, jeden styl celej večer trošku nuda, ne? Takže "minimální" podklad určitě bude, protože minimalismus jako takový má rád, ale jinak bude skládat žánrovou mozaiku. Namátkou třeba Battles, Gui Boratto, Steve Spacek, Little Dragon nebo třeba chalani z Bardějova Raganova. A tak jsme se vlastně vrátili zpět k Tiborovi-pořadateli. Set jako pestrá žánrová mozaika totiž až příliš připomíná lineupy Wilsonicu.

Přestože minimalismus Tibor rád, jeden hodně minimalistický styl dobrovolně přenechá mladšímu. A to doslova - Juniorovi! Mluvíme tady o dubstepu, kterému údajně Robo aka Žuňo aka Junior přímo propadl. Můžeme se jen dohadovat, co nám k němu přimíchá, protože při svých freestyle setech se nechává inspirovat spoustou hudebních stylů. Jeho rezidence v klubu Spojka nebo na micro.Wilsonicu potvrzuje, že ve svých setech neplave mimo mísu.



Chilloutová stage s živákem Anhedonia a se Sukulenty je snad hudebně jasná, ne? Nebo jste snad minule nedávali pozor;) Co tedy dodat? Kdo poslouchá rádio, může si naladit ve čtvrtek od 21h Wave nebo v pátek ve 12:50 Rádio 1. Hostem bude překvapivě Tibor. Těm co prozměnu rádi sosají (a nevadí jim, když je to legálně:), si dovolujeme doporučit pohodovou Masáž. A to je vše, díky za pozornost.

machinefunck.info/smash
 
Další Smash proběhne již tento pátek Smash aneb žádné s*aní

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016