PARTYINFO

 

STEAM!

Datum konání:
05.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Chris Sadler (www.chrissadler.com, uk), Pete Walk Vs. Adam Cloud, Texx (look better naked), ), Pete Walk (www.petewalk.com), Adam Cloud (housexit/www.myspace.com/djadamcloud)
Info:
info@steamparty.cz
Popis:
start 21:00, vstup 150/200 czk, vip 400 czk, Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54
Line-up:
20:00 – 22:00 Open & Warm Up
22:00 – 23:00 Adam Cloud
23:00 – 00:30 Pete Walk Vs. Adam Cloud
00:30 – 01:30 Pete Walk
01:30 – 03:30 Chris Sadler
03:30 – 05:30 Texx
05:30 - ??:?? Pete Walk & All DJs
 
 
Poslední informace k mejdanu Steam Chris Sadler: "Ani to, že člověk dělá vlastní produkci není záruka úspěchu."
Mejdan Steam na začátku října na Občanské Plovárně
Po neskutečně úspěšném letním díle, na kterém jsme oslavili 5. narozeniny a 25. pokračování, se i další díl mejdanu Steam odehraje v luxusním klubu Občanská Plovárna na Malé Straně v Praze. Tentokrát pořadatelé využijí naplno vnitřní možnosti klubu a venku naopak vytvoří odpočinkovou zónu a to nejen na terase, ale hlavně na lodičkách přímo na řece Vltavě.
 
Dvoupatrová hlavní stage uvnitř klubu. Chill Out zóna se spoustou míst k sezení na terase u vody a k tomu na lodičkách přímo na Vltavě! Luxusní vip zóna s vlastním barem. Masivní světla i zvuk. Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz).



Hlavní dvoupatrová stage vznikne uvnitř klubu a hudebně se zaměří samozřejmě na styl Hit & House & Energy! Styl, jemuž jeho jméno dal právě náš mejdan Steam. Pro ty kdo by nevěděli, jde o energický, našláplý house a jeho odnože. Všichni DJs si opět připraví speciální sety v tomto stylu. Hlavním hostem tohoto dílu bude osvědčený DJ Chris Sadler původem z Anglie. Jeho styl jde společně se stylem party Steam dokonale dohromady a pravidelně se tak u nás setkává s těmi nejlepšími ohlasy. Chris má svůj diář zcela zaplněný na několik měsíců dopředu a jsme moc rádi, že se nám povedlo ho k nám zabookovat. Rozhovor s ním čtete na konci září na serveru Techno.cz.

A Ping Pong? Tento výraz na Steamu již také zdomácněl. Na každém díle máte možnost slyšet dva hosty ve společné Ping Pong show. Tentokrát jimi budou DJs Pete Walk a Adam Cloud. Můžete se spolehnout, že tím, co na stagi předvedou, vás úplně dostanou! Dále vystoupí DJ Texx, nový rezident party Salvation v klubu Heaven na ostrově Ibiza! Jako jeden z mála českých DJs za mixpultem nejen hraje, ale zároveň neustále dav povzbuzuje svými pohyby a tancem!

No a nakonec k tomu všemu vystoupí také djs Pete Walk a Adam Cloud každý sám v hodinových Steam setech. Oba tyto dje jste celé letošní léto mohli pravidelně slyšet na české Ibize na Mácháči a kdo tam byl ví, že to za to opravdu stálo.

To vše tedy v pátek 5. října na mejdanu Steam na Občanské Plovárně!

Předprodej vstupenek exkluzivně v sítě Ticket Stream za pouhých 150 kč včetně poplatků. Na místě pak 200 kč. Vip s přístupem do Vip zóny a vlastním barem v prodeji pouze na místě za 400 kč.

Steamparty
info@steamparty.cz
www.steamparty.cz
www.obcanskaplovarna.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z 26. Steamu na Občanské plovárně od Heapa
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016