PARTYINFO

 

STEAM!

Datum konání:
05.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Chris Sadler (www.chrissadler.com, uk), Pete Walk Vs. Adam Cloud, Texx (look better naked), ), Pete Walk (www.petewalk.com), Adam Cloud (housexit/www.myspace.com/djadamcloud)
Info:
info@steamparty.cz
Popis:
start 21:00, vstup 150/200 czk, vip 400 czk, Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54
Line-up:
20:00 – 22:00 Open & Warm Up
22:00 – 23:00 Adam Cloud
23:00 – 00:30 Pete Walk Vs. Adam Cloud
00:30 – 01:30 Pete Walk
01:30 – 03:30 Chris Sadler
03:30 – 05:30 Texx
05:30 - ??:?? Pete Walk & All DJs
 
 
Poslední informace k mejdanu Steam
Již tento pátek 5.10. se koná další díl legendárního mejdanu Steam v luxusním klubu Občanská Plovárna na Malé Straně na Praze 1. Přinášíme vám souhrn toho nejdůležitějšího, než to vypukne. 
 
Vstupenky
Na místě budou za 200 kč. Vip pak za 400 kč. V rámci Vip dostanete možnost přístupu do luxusní Vip zóny na balkóně s výhledem na celý klub, dalším parketem, vlastním barem, dostatkem privátního místa k sezení, i vlastním sociálním zařízením.

Předprodej
Až do pátečního večera 18.00 máte možnost využít předprodeje standardních vstupenek v síti Ticket Stream za velmi výhodnou cenu 150 kč včetně poplatků!  Mimo mnoha předprodejních míst (seznam zde) k tomu všech poboček cestovních kanceláří Čedok a Firo Tour, můžete využít i takzvané E-Tickets = vstupenky které si jednoduše vytisknete doma na tiskárně! (Info zde)

Guestlist
Žádosti přijímáme do dne akce 10.8. do 17.00 na mailu vip@steamparty.cz. Pozor, guestlist platí pouze do 00.30!

Doprava
Mapa je zde. Vzhledem k tomu, že se akce koná v centru Prahy, doporučujeme samozřejmě městskou dopravu, případně taxi. Nejlepší varianta je tramvají do stanice Čechův Most, ze které již Občanskou Plovárnu rovnou uvidíte. Druhá možnost je pak jet metrem nebo tramvají do stanice Malostranská a odsud podél Vltavy po proudu 300 m až na místo. Autem se do ulice U plovárny dostanete jak od Čechova mostu tak od Klárova. Parkování je možné pouze v přilehlých ulicích, vjezd do areálu možný nebude.  

Bary
Všechny bary budou bohatě zásobeny. Mimo dva v klubu samotném je další ve Vip zóně. Ceny jsou na centrum Prahy spíše podprůměrné a velmi zajímavé. Pivo 45 kč (Pilsner Urquell 0,3l). Víno 44 kč (2 dl), Vodka 65 kč, Redbull 80 kč.

Šatna
Zajištěna v dostatečném počtu pro všechny návštěvníky.

Počasí
Z důvodů chladného počasí zvažujeme, že bychom neudělali chill out zónu na lodičkách. Dnes večer se definitivně rozhodneme. V tom případě by pak byla na terase u vody, i zde je spousta sezení a nádherný výhled na Prahu. Věříme, že byste toto opatření případně pochopili a nijak špatně ho nenesli.

V pátek se na vás všichni moc těšíme!

Steamparty
info@steamparty.cz
www.steamparty.cz
www.obcanskaplovarna.cz
 
Chris Sadler: "Ani to, že člověk dělá vlastní produkci není záruka úspěchu." Mejdan Steam na začátku října na Občanské Plovárně

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z 26. Steamu na Občanské plovárně od Heapa
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016