PARTYINFO

 

ELECTRO NIGHT VOL.5

Datum konání:
22.09.2007 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - K2
DJs:
Efendy, Banana Zeros, Body Bass, Legend Bee
Live:
Depressive Disorder (e.b.m.)
 
 
Electro Night Vol.5 v klubu K2
Dne 22.9. 2007 se můžete tešit na již páté pokračování akce Electro Night, kde vedle sebe vystupují jak live projekty tak i přední jihočeští DJ’s. Residenty akce jsou DJ Efendy a live project Banana Zeros.
 
Od DJ Efendyho můžete na akci slyšet styly Tech - house , Electro - progressive - house či breakbeatové rytmy. (www.djefendy.com). Live projekt Banana Zeros v minulosti instrumentální se odklonil od ryze techno rytmů k tvrdší elektronice proloženou punkovou kytarou s charismatickým zpěvem Františka Fišera. Sama skupina nazývá svůj styl technopunkem nebo cyberpunkem. (www.bananazeros.com, www.bandzone.cz/bananazeros - zde jsou ke stažení jejich demo snímky ).



Na akci dále zahraje jako host brněnská skupina Depressive Disorder (e.b.m.), která v současnosti patří mezi nejlepší české e.b.m. projekty. Celou skupinu účinkujících, jako už po několikáté uzavře DJ’s Body Bass a Legend Bee, které znáte z akcí X-Mix. Těšíme se na návštěvu všech fanoušků téhle akce, kde společně pořádně zapaříme, až do ranních hodin.


 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016