PARTYINFO

 

ITCH MY HA HA HA

Datum konání:
22.09.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Jake The Rapper (de), The Voracious, Roman Porni, Greatest Hits Collective
Live:
Dirty Disco Youth (at)
Info:
http://www.fleda.cz
jakub@levelb.cz
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk
 
 
Brněnská klubovka Itch My hahaha
Itch my hahaha...už zase je čas začít dělat věci jinak. Už zase je čas připravit se na noc, která je "dirty" až to bolí. Nikdo to v Brně nedělá tak jako my, nikdo není tak zodpovědný ke své scéně...ITCH MY HAHAHA!!!
 
JAKE THE RAPPER (USA/DE), vlastním jménem Jacob Dove Basker, tenhle vousatý král disca, se narodil už někdy v roce 1970 v, kdo by to byl řekl, newyorském Bronxu. Dětsví vynechejme, není moc zajímavé, snad kromě krátkého pubertálního intermezza v punkové kapele. Zajímavé to však začíná být na začátku 90. let, kdy Jacob "emigroval" s pětisty dolary v kapse do Německa, konkrétně do Hamburku, kde se zapsal na uměleckou školu...chvíli dělal animátora, chvíli tetoval, chvíli hrál v nejrůzněších aka-Sonic Youth kapelách, pár let uběhlo, naučil se rapovat a přičichl k produkci elektronické hudby. Je kámošem a spoluhráčem hamburských es jako Mark Boombastic, Felix Kubin nebo Candie Hank (znáte z NEW NEW! 2006) v kapelách i jednorázových projektech M.C. Eye & Blind Jazz nebo Anaerobic Robots (Gagarin rec.).

A co čekat na IMHHH?

Jake je především bavič a jeho disco-rap je něco, co je nutno zažít - svými tělesnými proporcemi a dlouhými vousy je dalek rachitickému metrosexuálnímu nu-rave-shit ideálu současnosti...to však neznamená, že by se nedokázal k...vsky odvázat a nadšené reporty z party a festivalů z celého světa to potvrzují (naposledy rozbil diváky na prestižním festivalu Melt, den před IMHHH si podá fanoušky na berlínskem Pop kommu). Třešní na tomhle dortu nám budiž fakt, že se nám od JTR dostane obojího z jeho umění - live vystoupení i kvalitního DJského setu a to tenhle chlapík nedělá zase tak často!

DIRTY DISCO YOUTH (AT) je mladý vídeňský producent - velký talent, který během svého relativně krátkého uměleckého života stihl být rezidentem rezjeté Londýnské Warehousparty , objevit se v Loads magazinu jako zázračné dítě a hlavně remixovat jména, která se dnas už dotýkají hvězd ( Boise Noise, Digitalism, Yo Majesty)!!! Live at Itch My hahaha.

POZOR!!!

Zde si můžete stáhnout pdf s maskou Jake the Rapper. Tu si barevně vytiskněte, opatřete gumičkou a přijďte na IMHHH. Slevíme Vám 50 Kč!

V masce Karla Gotta a bílém obleku k tomu Vás pustíme do klubu zadarmo!

Links:
www.myspace.com/itchmyhahaha
myspace.com/jaketherapper
myspace.com/dirtydiscoyouth
myspace.com/thevoracious
myspace.com/romanoporni
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016