PARTYINFO

 

100% VAR

Datum konání:
21.09.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Parukářka park
DJs:
Frenzy, Touchwood, Mystif, Eddrum, MKS, Ytoř
Popis:
vstup 30 czk
 
 
100%Var v bunkru na Parukářce
 
 
Dne 21. září roku 2007 se v pražském protiatomovém krytu na Parukářce uskuteční večer s názvem 100% VAR. Večer, který dřímá pod křídly část mp3 labelu kaktusrecordings.org. První a snad ne poslední 100% VAR představí opravdu tvrdý dnb, a tedy milovníci veselých plážových melodií přijdou zkrátka. Naopak vyznavači opačné strany „náladové stupnice“, kterým srdce plesá při návštěvě ponurých jeskyň, při pohledu jasnou noční oblohu, nebo „jen“ když kolem nich jede vlak…ti si určitě přijdou na své. Za velmi přátelské vstupné, které činí 30 Kč, tak dostanou brutální nášup od těch nejpovolanějších. Za gramofony, cd-playery a počítači předvedou samí šikovní a ověření chlapci...

Frenzy (www.myspace.com/frenzylollita)
DJ Frenzy je česko-slovenským dnb producentem toho vyššího kalibru. U nás ne moc známý, zato ve světě vydávající svou drsnou muziku. DNB na pomezí junglu a breakcoru.
Frenzyho můžete také znát jako dje z klubu Punto Azul,

Touchwood (www.kaktusrecordings.org)
Jeden z pravní vlny djů u nás. Od roku 93 pohybující se v rytmech housu, který po několika letech necháva za sebou a přechází na oblíbený jungle / dnb. Tyto dva styly tvoří základ, který vrcholí breakcorem nebo IDM.

Mystif & Eddrum (www.neurokyme.cz)
Tito kladenští maséři snad ani nepotřebují představovat. Bývalý členové Dool crew nyní působící pod seskupením Neurokume, kam patří i ostřílená djka Jane. Těšit se můžete na drsné neuro-beaty…

MKS (www.drumandbass.cz)
Začínal se severočeskou crew Agent Orange, kde hrál pod jménem Mikes007. Od roku 2003 do 2005 byl členem systémové bandičky Eastek. Poté rozšířil řady drumandbass.cz Procestoval české i moravské kluby, hrál na Slovensku a často vystupuje v Německu.

Ytoř (www.kaktusrecordings.org, rbcn)
I když vám toto jméno asi moc neříká, Ytoř ale není žádný nováček. Jako Dialect již sedm let prohání techno placky po celé ČR. Temný dnb, zpřelámaný jungle, jemný breakcore.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016