PARTYINFO

 

MILKSHAKE_FM * SUBCLUB 2ND BIRTHDAY * LEPORELO 6TH BIRTDAY

Datum konání:
21.09.2007 - pátek
Místo konání:
Bratislava - Subclub
DJs:
Subsist (klika/leporelo), Milosh & Skank (milkShake/leporelo, sk)
Live:
Luomo (huume rec./force tracks, fin)
Line-up:
22:00 - 23:30 Biba
23:30 - 01:00 Subsist
01:00 - 02:00 Luomo live
02:00 - 04:30 Milosh & Skank
04:30 - 06:00 Subsist vs Milkshake DJs
 
 
Na narozeniny Subclubu a Leporela přijede Luomo
Ani sme sa nenazdali a už sa blížime k dvom rokom fungovania SubClubu. Či bolo úspešné alebo nie, či bolo kvalitné alebo nie, to nech posúdia iný, každopádne v piatok 21. Septembra oslavuje SubClub svoje druhé narodeniy akciou MILKSHAKE_FM. Akcia MilkShake vznikla spolu so SubClubom, pričom jej predchodkyňou bola akcia Leporelo, ktorá bude oslavovať už svoje šesťročné pôsobenie. To, kto všetko už či už na MilkShakeu alebo na Leporelo hral spomínať nebudeme, veď kto bol, tak si pamätá, dôležité je, kto sa na MilkShakeu objaví 21. Septembra. 
 
Jasné, že na narodkách vystúpia rezidenti a organizátori akcie Milosh a Skank. Tí si pozvali českého dja a organizátora akcie Klika (česká obdoba MilkShaku) Subsista, ktorý v lineupe nahradí Dinyl-a aka. DNC, ktorý svoje umenie bohužiaľ na akcii predviesť môcť nebude. Vieme však, že Subsist zastúpi Dinyla plnohodnotne, o to sa báť nemusíte.

Druhým hosťom akcie je rešpektovaný a dobre známy fínsky producent LUOMO (niektorým je možno viac známy jeho ambientný projekt VLADISLAV DELAY). LUOMO má na kotne tri úspešné albumy VOCAL CITY, THE PRESENT LOVER a najnovší PAPER TIGERS. Okrem toho je majiteľ labelu Huume Recordings, kde posledný album aj vyšiel a aj vyhľadávaný remixér. Viac o ňom vám prinesieme už čoskoro, zatiaľ môžete študovať www.luomoweb.com alebo www.huumerecordings.com, kde si jeho hudobné skvosty môžete aj kúpiť. Jeho pesničky si môžete vypočuť aj v novom programe Rádia_FM, vo webcaste Leporelo_FM, okrem toho tam prebieha aj súťaž o voľné vstupy na túto akciu. Súťaž na internete sa objaví během týždňa.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016