PARTYINFO

 

SNOW&BASS 2008

Datum konání:
20.01.2008 - neděle
Místo konání:
Pec pod Sněžkou - Lyžařská bouda
 
 
Poslední volná místa na Snow&bass 2008
Snow&Bass 2008 přiveze další skvělé hosty
Ročník 2008 přiveze další skvělé hosty – dj a mcs a partnery z Anglie. Nejlepší ceny za týdenní pobyt na Snow&bass tento týden. Třetí SNOW & BASS se uskuteční od neděle 13.1. do neděle 23.1. 2008 na Lyžařské boudě v Peci pod Sněžkou.
 
Letošní ročník posune laťku opět o něco víše, účast potvrdili dva angličani z první ligy. Prvním z nich je dj Nookie (Strictly Digital, Uk) a druhým mc Lowqui (Metalheadz, Uk), který doprovázel letos Goldieho na světové tour. Dále přijede starý známý mc R-vee (Uk) a za ATM magazín dj Mark Od (Uk). Samozřejmě můžete očekávat spoustu českých djs a mcs, jako Beast67, Suki, Gasr, Warsheek, Basstien, mc Jacob, Katcha, mc Lindee, P.no… Program je ve vývoji, o dalších jménech a plánovaném koncertu se dovíte na webu akce.

Dalším posunem je účast nových partnerů akce. Tak zaprvé: ATM mag, jeden z největších drum and bass časopisů na světě, který v poslední době přebírá otěže trochu známějšího časopisu Knowledge!!! / www.atm-mag.com / Za druhé: THTC – The hemp trading company, legendární výrobce streetwearu z Londýna, vyšle svůj team do českých hor. / www.thtc.co.uk /

Na akci se podílí opět Red Bull Music Academy, které patří velký dík za energie a podporu. Zároveň je část kapacity vyhrazena pro zájemce z Anglie, takže si do benefitů můžete v podstatě ještě připsat procvičování angličtiny.
 
SNOW & BASS je týdenní akce – pobyt na horách s možností výuky a tréniku djingu, mcingu, produkce a snowboardingu. Výuka probíhá formou workshopů a konzultací, ke kterým budou k dispozici zahraniční i čeští účastníci akce. K dispozici bude 3kW soundsystem, světla, zvukařské vybavení (kompresory, soundprocesory, recording), během dne bude možnost pod vedením zkušených djs nahrát demo. Začínající i pokročilí djs a mcs budou mít možnost konzultovat všechny aspekty hraní s lektory.

Lyžařská bouda leží ve výšce 1260 metrů nad mořem, na úpatí Liščí hory, nad lanovkou na Bramberk / Hnědý vrch. Takže na sjezdovku poránu jedete od chaty dolů! Na Lyžařské boudě je vyzkoušený klubový prostor pro party, každý večer máte možnost zajít po ježdění na dnb party se super dji!

v ceně akce je: - 7x ubytování, 7x večeře, lektoři, party, konzultace, přednášky

cena: do 23.9.2007 3.200Kč | do 31.10.2007 3.500Kč | po 31.10.2007 3.900Kč
Rezervace a info na stránce: www.badpoint.cz/drumstation/snowandbass

Kapacita omezena počtem lůžek. Rezervujte včas.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016