PARTYINFO

 

BROKEN BEATS

Datum konání:
28.09.2007 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
Georges, Okan, IM Cyber, Katcha, Airbess
Popis:
start 20:00, vstup 99 czk
Line-up:
20:00 Georges
21:30 Okan
23:00 IM Cyber
01:00 Katcha
03:00 Airbess
 
 
Katcha a IM Cyber zahrají v jilemnické Továrně
Stalo se již téměř tradicí, že počátek podzimu patří v Továrně v Jilemnici stylu jungle a d´n´b. Tak jako v předchozích letech i letos zde proběhne klubová noc Broken Beats, která nabídne pořádnou jízdu v drum and bass rytmech. V pátek 28. 9. 2007 se Vám představí dvě bezesporu nejvýraznější postavy české d´n´b scény - djky Katcha a IM Cyber. 
 
Pokud byste se na jakékoliv taneční akci někoho zeptali, aby vám vyjmenoval nejznámější tváře domácí d´n´b scény, jistě by mezi prvními padlo jméno Katcha. Právě ta byla pravidelným headlinerem akce Broken Beats v minulosti a nejinak tomu bude u letošního ročníku. Za spousty fanoušků a velkou oblibu vděčí nejen své precizní djské technice, ale především originálnímu hudebnímu stylu a zajímavému výběru desek. O hudebních kvalitách Katchy svědčí i její účast na prestižní Red Bull Music Academy v roce 2004. Katche se daří také za hranicemi naší republiky, proto je častým hostem významných zahraničních akcí. V Továrně nevystupuje zdaleka poprvé, avšak její požadavek na prostor pro notebook naznačuje to, že poprvé zde hodlá svůj set okořenit i nějakými samply z počítače či raritními, zatím nevydanými tracky.

Vedle Katchy se představí další „dáma“ českého drum and bassu – promotérka, novinářka, ale především excelentní djka IM Cyber. Ačkoliv působí na první pohled křehce, nenechte se mýlit. Jen co vytáhne ze svého djského kufru první desku, přesvědčí vás o opaku. Dostane vás zajímavou kombinací nepravidelných rytmů, které prokládá podmanivými plochami. Za dobu své bohaté hudební kariéry vytvořila společný projekt s dj Koogim, založila pravidelnou a velmi úspěšnou noc Take Control v klubu Abaton a zůstala jedním z nejvýraznějších rezidentů party In Da Bush v pražském klubu Roxy. Podobně jako Katcha se i IM Cyber zúčastnila Red Bull Music Academy v brazilském Sao Paulu a to již v roce 2002. Kompilace Shadowbox pro časopis Ultramix a CD s názvem Take Control Mix, které vyšlo jako příloha časopisu XMAG má ve sbírce snad každý český fanoušek tohoto rychlého stylu plného ostrých basových linek.

Kompletní lineup doplní djs z partiček Sunlab a Submission Square. Úvod v rytmech ostřejšího breakbeatu si užije dj Georges. Už kolem půl desáté se však tempo výrazně zrychlí, za gramce se totiž postaví jedna z nadějí východočeského d’n’b dj Okan. Naopak závěr akce bude patřit jedinému zástupci Submission Square dji Airbeesovi.

Akce začíná ve 20:00. Vstupné bude 99 Kč.

Těšte se další akci z produkce Mountaingate:
pátek 26. 10. 2007, Továrna Jilemnice – koncert skupiny SKYLINE
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016