PARTYINFO

 

MATAMAR SUMMER TOUR 2007

Datum konání:
19.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Matamar (Mark Airman & Mata C), Rewis, Tadeas, Milo Moretti, Muff
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
21:00 – 22:30 Muff
22:30 – 24:00 Rewis
24:00 – 01:30 Milo Moretti
01:30 – 03:00 Matamar
03:00 – 04:30 Tadeas
04:30 – ??:?? Back 2 Back Show
 
 
Matamar Summer Tour 2007 končí v Pekelným Baru
 
 
MATAMAR Summer Tour 2007 je akce, která proběhla již na několika místech České republiky. Tento pátek se v klubu Pekelnej Bar (Na Bělidle 38) na Andělu odehraje zakončení této tour a to ve velkém stylu. Hlavní aktéři – djové Mark Airman a Mata C z projektu MATAMAR (matamar.com) pořádající pravidelnou a stále úspěšnější noc Language of Trance si na závěr svého putování pozvali speciálního hosta a tím je dj Milo Moretti, v jehož setech můžete najít širokou škálu stylů od progressive, přes trance, až po tech house a elektro a to v opravdu jedinečné kombinaci a jeho sety jsou tak plné energie a správného náboje.



Dalším z řady hostů bude stále oblíbenější a známější dj Rewis, který se do povědomí trance publika dostává v poslední době zejména jeho velmi úspěšnou nocí Impress, kde již vystoupil např. Eddie Sender nebo Milan Lieskovski.

V neposlední řadě se představí také mladý a talentovaný dj a producent Tadeas z bookingu Language of Trance, který se již delší dobu aktivně věnuje produkci a v současné době jedná s několika zahraničními labely o vydání svého prvního singlu. A to ještě není vše – těšit se můžete také na dje, který se umístil v nedávném dj Contestu o hraní na prestižní Language of Trance – a to dj Muff, který sklidil velmi příznivé ohlasy po svém účinkování na této noci, která nesla podtitul 7th Way a kde si zahrál po boku djs jako byl Tripmain nebo Roman Rai.

Přijďte společně s námi zakončit letní tour projektu MATAMAR a rozloučit se tak i zároveň (i když trošičku opožděně) s létem a nabít se tak pozitivní energií, která tuto noc rozhodně chybět nebude! Vstupné na tuto akci je zdarma!

Více info na:
www.matamar.com
www.myspace.com/matamar
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016