PARTYINFO

 

BASE

Datum konání:
26.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Adam Cloud, Pete Walk, Shkobiss, Jarda Beck
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Adam Cloud & Shkobiss uvádí říjnový Base
 
 
Tento pátek se můžete těšit na pravidelnou rezidentní noc BASE, která patří k těm nejoblíbenějším electro-houseovým nocím v Pekelným Baru. K rezidentní dvojce, kterou je Adam Cloud a Shkobiss, přibude tímto dílem DJ Pete Walk. Od Pete Walka můžete čekat speciální vstupní Base set, ve kterém představí svůj progressive – electro mix. DJ Shkobiss Vám zahraje své novinky v jeho klasickém a možná o něco tvrdším, vytemělém electro-groovy houseu. Adam Cloud přinese ojedinělé electro lahůdky, které jsou na Basu tím nejchutnějším z laskomin. Samozřejmě dojde i na Base crew back to back mix od residentů.

Naše pozvání na tento říjnový mejdan přijal mladý, talentovaný, strakonický DJ Jarda Beck! Ve svých 17.letech se poprvé dostává do styku s gramofony. Od té doby se plně oddal elektronické hudbě. V začátcích upřednostňoval spíše House, ale v pozdější době zkouší funky techno, progresive house, electro, u kterých do dnešní doby nadále zůstává. Díky jeho každodenní píli a cílevědomosti se úspěchy dostavily velmi brzo. Během 3 měsíců hrál na své první akci Demolition V. ve Vimperku . Měl možnost hrát na menších i větších akcích např. Southers,warm up Apokalypsa, warm up Summer of love....,a v clubech a místech po celé republice např: Brno, Praha, Plzeň, České Budějovice, ... po boku špičky českých i zahraničních s Dj´s např.Afrika islam, Agent,Ladida,Orbit,Jerry, atd. atd... kde získává velmi cenné zkušenosti. Nyní pokračuje ve zdokonalování svého vlastního stylu a hraje na dalších a dalších větších akcích. Dále intenzivně pracuje na produkci vlastních songů, kde během pár měsíců vydává svůj první RELASE (Latino project). Jeho sety jsou promyšlené s důrazem na "akčnost" setu . Při hraní udržuje silný kontakt s lidmi a dělá show, bez které by to v jeho podání asi ani nešlo :)

Pojďme se tedy všichni sejit v pátek 26.10.2007 v klubu Pekelnej Bar a zažít mejdan, na který se nezapomíná. My se na Vás rozhodně těšíme!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016