PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
25.10.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Nika 77 (techno.cz), Vectif (plastique)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Po počásku s třicítkami a teplými slunečními paprsky se nám už bohužel slehla zem... Přes poledne to ještě jde, ale jen co se setmí, teplota padá okamžitě strmě dolů a ideální je někam rychle zalézt. Pisálci a fotografové serveru Techno.cz zalezou 25. října zcela určitě do podpalubí House boatu U Bukanýra a nechají sebou lehce kolébat na vltavské hladině... Proč?
 


Každý poslední čtvrtek v měsíci se tu koná noc, která je s tím jejich webem spojená. Jmenuje se UNPLUGGED a známí DJs se tu představují úplně jinak, než jak je máte zaškatulkované, aby dokázali, že nejsou zahleděni jenom do toho jednoho žánru. Kdo to bude tentokrát a co hezkého nám zahraje? DJ Face, rezident tohoto večírku, si těsně po osmé střihne zahřívací set z oblasti nu-disco, která ho před časem totálně pohltila. Na palubě chvíli nato přivítá svou jedinou kolegyni z bookingu a Nika 77 ho za gramofony a CD přehrávači vystřídá. Na techno ovšem rovnou zapomeňte! Veronika už se několikrát pochlubila o poznání klidnějším materiálem a deep house a minimal house bude zajisté to pravé a ořechové právě pro tento prostor. O tom, že DJ Vectif miluje kytary, o tom nemůže nikdo ani trochu pochybovat. Pravidelní návštěvníci párty Plastique o tom ví své, ale vyloženě rockový set s těmi kvílivými a přitom tolik elegantními nástroji, ten v Radosti určitě ještě nikdy neslyšeli. Stavte se tedy na Davidovu premiéru!

No a stavte se zároveň, pokud máte nějaké tipy, jak Techno.cz oživit, co zlepšit a prozraďte nám tipy, kde bychom s perem a bleskem rozhodně neměli chybět... Přeci jen to všechno děláme hlavně pro vás. Startujeme už ve 20:00 a vy jste srdečně zváni, tak se přijďte zahřát v tom lezavém počasí!

"Techno.cz: Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl UNPLUGGED se koná 29. listopadu 2007 a tentokrát vám zahrají: DJ Face (Techno.cz), DJ Home (Kne´Deep), DJ Diome (Vivacity)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016