PARTYINFO

 

PIG FEST

Datum konání:
17.11.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - KD Peklo
DJs:
Miss Djax (nl), Agent, Paul Hawk, Home, Jack-R & Malda aka Jamal DJs, CZScream
Info:
http://www.pigfest.cz
Popis:
start 20:00, vstup 219/299 czk
 
 
Co prasata v Pekle čeká a nemine
Už jen několik málo hodin nás dělí od vypuknutí jedenáctého prasečího mejdanu, který odstartuje v sobotu 17.listopadu ve 20:00 přímo v Pekle. Revoluční datum si žádá revoluční činy, takže vylepšovat se bude na všech frontách. V anketě na našich stránkách jste mohli hlasovat, co by vám na Pig Festu 11 s podtitulem The Last Chance udělalo největší radost. A aby nikdo nepřišel zkrátka, potěšíme tentokrát všechny.
 
Pro ty, kteří si přáli pořádný dunivý soundsystem máme dobrou zprávu. Historická budova Pekla má vůbec nejlepší akustiku ze všech plzeškých sálů a pro sobotní večer zde bude postavena z repráků značky Eaw stěna o výkonu 30kW. Takže dunět to, milý přátelé, bude pořádně. Pro ty, kteří by ocenili více více světýlek můžeme také potěšit. Světelný park bude opravdu masivní. Prostoru budou dominovat dvě kruhové konstrukce s videoprojekcí a stroboskopy. Chybět nebudou ani plazmové obrazovky a velká spousta dalších světel.

Také mezi vámi byli tací, kteří toužili po více laserech. Pro ty máme obzvláště dobrou zprávu, neboť takovou lasershow, co bude na Pig Festu Plzeň ještě nezažila. Čtyři výkonné lasery budou namířeny do více jak dvaceti diskokoulí a vytvoří tak efekt, který se dá popsat jedině jako PEKLO! Mlsné jazýčky, které toužili po ovoci zdarma můžeme také uklidnit. Po Pekle se budou pohybovat dvě sexy čertice, které budou roznášet čerstvé ovoce až do pusy.

Ti, kteří by nejvíce ocenili nějaké pořádné performery pak bude zajímat informace, že do Plzně dorazí partička Ostraváků, která se postará o ďábelské fireshow. Pokud chcete už v předstihu vidět něco z jejich umění, zabruste na webové stránky (www.innarvah.com/index.php?in=download)

Kromě nich pak budete moci okukovat i ladné křivky go-go dancers. Pro potěchu všech prasátek toho ale na Pig Festu najdete mnohem víc. Zvednout hladinu alkoholu v krvi si budete moci mimo jiné v koktejlbaru a s drinkem v ruce pak pozorovat triky profesionálních barmanů. Přidali jsme i na dekoracích, o které se znovu postará pražské studio J.S.Laboratories, tak se můžete večer zkusit po sále jednou projít, jako po galerii umění a prohlédnout si díla pražská i prasečí. Pro beznadějné gameblery budou k mání fotbálky a pro prasata znavená na těle i na duchu pak příjemný chill-out. Na své si přijdou i milovníci nakupování, kteří si budou moci pořídit ohoz od Amoku, doplňky u Lightmana a vše zakončit novým piercingem. V prostoru bude umístěn také stánek Terénního programu Plzeň.

Pár posledních vět je určeno těm, kteří si přáli více prasat. Splnění tohoto posledního přání není bohužel v našich silách, i když si nepřejeme nic jiného. Takže apelujeme na vás prasata velká, malá, střední, tlustá, tenká… Přijďte se pobavit, zakalit a pozdravit s kamarády. Pig Fest se s jedenáctým dílem vrací k počátkům, kdy byl malým mejdanem pro potěchu našich přátel. Zkuste se tak jeden večer ke všem chovat, jako by jste byli kámoši od mateřský a svině, vy zůstaňte doma.



Love, Peace, Pig

Sraz: 17.listopadu 2007, 20:00 KD Peklo Plzeň, Pobřežní 10

Doprava:

Károu:
Příjezd z Karlovarské ulice, směrem od sí¬dliště Lochotín do centra, za řekou po pravé straně parkovistě a vchod do KD Peklo

Sockou:
Peklo se nachází zhruba 100m od uzlů vsech tramvajových linek 1,2 a
4 v Sadech Petatřicátníků.
Z Hlavního vlakového nádraží tramvaj, linky 1, 2 směr centrum zastávka
Sady Pětatřicátníků
Z Hlavního autobusového nádraží tramvaj, linka 2, směr centrum , zastávka Sady Pětatřicátníků

Vstup: Z Pobřežní ulice
Výherci a akreditace: Budou napsani na guest listu, který bude umístěn
v karavnu před vchodem do KD Peklo

Výherci volného vstupu:
Anna Střechová
Petr Jícha
Milan Bitrych
Tereza Houšková

Prodej lístku na místě za cenu 299,-

Šatny: Na místě budou v dostačující kapacitě
 
První prasečí SuperStar se stává... Miss Djax: "Vstávat před jedenáctou ranní? To u mě nehrozí..." Anketa s DJi k jedenáctému Pig Festu Pigfest představuje DJe CZScreama Paul Hawk vystoupí na plzeňském Pig Festu Miss Djax headlinerkou listopadového Pig Festu Jak Pig Fest vybral DJs Pig Fest hledá Superstar Pig Fest nalezl vhodný prostor a bude!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016