PARTYINFO

 

PIG FEST

Datum konání:
17.11.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - KD Peklo
DJs:
Miss Djax (nl), Agent, Paul Hawk, Home, Jack-R & Malda aka Jamal DJs, CZScream
Info:
http://www.pigfest.cz
Popis:
start 20:00, vstup 219/299 czk
 
 
Co prasata v Pekle čeká a nemine První prasečí SuperStar se stává... Miss Djax: "Vstávat před jedenáctou ranní? To u mě nehrozí..." Anketa s DJi k jedenáctému Pig Festu
Pigfest představuje DJe CZScreama
Pro ty, kteří preferují tvrdé a ještě tvrdší. Pro ty, kteří preferují rychlovky. I pro ty, kteří se občas umějí pohybovat nadsvětelnou rychlostí. Pro ty všechny má Pig Fest, který se odehraje 17.listopadu 2007 v plzeňském Pekle, horkého favorita. Je jím David Vlach aka CZScream, který se narodil v květnu roku 1984 v Praze.
 
Již jako malý měl co dočinění s muzikou. Nastoupil do umělecké školy, kde se 6 let věnoval hře na klavír. Jeho první návštěvy parties kde jak už to bývá, budoucí dj poznává že jeho místo bude spíše za, než před pultem se datují k roku 2001. Převážně v klubu Karlovy lázně se setkavá s mnoha styly jako Wet n Hard, Breakbeat, House a samozřejmě techno. Právě techno ve kterém cítí nejvíce energie mu přiroste k srdci nejblíže. První pokusy s djingem ke kterému se Scream rozodl začatkem roku 2002 byly produkovány přes nejrůznější mixovací softwares na PC ať už šlo o MJ Studio, Atomixx nebo později Traktor DJ Studio. ''Počítačový'' styl mu vydržel až do konce roku 2003 kdy přišla ta nejintenzivnější touha po gramofonech.

Po ušetření dostatečného obnosu přišla koupě techniky a desek a nastal čas nekonečných hodin tréninku. Až v roce 2005, konkrétně 12. března se CZScream poprvé představil veřejnosti a to na vlastní party Inspiration v klubu Staroměstská Jáma v centru Prahy. Spolu s ním zde vystoupil také Dj Nix Fungate, se kterým je jeho djska kariéra úzce spjata. Následovalo pořádání několika menších akcích, které dostaly název Direct Sound a kterých byl právě s Nixem Fungatem residentem. S touto párty zavítal do klubů po celé republice (např. Brno, Prostějov, Chomutov, Praha,...) a na jednu z nic byli pozváni i zakladatelé tehdy ještě málo známého tanečního serveru schranz.cz, Dj Plüschen a live PA Skullcrash. Vzájemné hudební sympatie vedli k pozvání na akci Schranz hell v Liberci. Tato událost patří k zlomovým ve Screamově krátké kariéře. Následovalo několik dalších pozvánek k vyspoupení a jméno CZScream se čím dál více začalo objevovat na plakátech hardtechno parties. V říjnu roku 2006 přichází druhy výrazný milník. Vítězství v soutěži stanton dj contest 2006 ho zapsalo do povědomí mnoha hardtechno fandů. Dnes lze popsat Screamuv styl jako Hardtech groovy ride ve které sou častým prvkem výrazné melodie kořeněné velmi hutným beatem, spousty breaků a zvratů. Pro jeho sety mu nejvíce vyhovují skladby vychazející na labelech Inflicted, T:Classics, Bithsift či Abstract. A autorů jako Boris S, Greg Nottil nebo Arkus P.

www.youtube.com/watch?v=rJygSDNQOQk

www.youtube.com/watch?v=iifopnvMgE4
www.youtube.com/watch?v=YQVPyyV2SII
 
Paul Hawk vystoupí na plzeňském Pig Festu Miss Djax headlinerkou listopadového Pig Festu Jak Pig Fest vybral DJs Pig Fest hledá Superstar Pig Fest nalezl vhodný prostor a bude!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016