PARTYINFO

 

PIG FEST

Datum konání:
17.11.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - KD Peklo
DJs:
Miss Djax (nl), Agent, Paul Hawk, Home, Jack-R & Malda aka Jamal DJs, CZScream
Info:
http://www.pigfest.cz
Popis:
start 20:00, vstup 219/299 czk
 
 
Co prasata v Pekle čeká a nemine
První prasečí SuperStar se stává...
Dámy a pánové. Poprosím vás o chvíli ticha neboť notářka právě teď přinesla obálku se jménem první české prasoperstar. Naše porota se už pevně rozhodla pro jedno jediné jméno. Pečeť je rozlomena a všichni diváci napjatě čekají. Pár posledních napjatých vteřin než se dozvíme, kdo dostane šanci na Pig Festu 11, který se koná 17.listopadu v plzeňském Pekle šanci rozpálit svým vystoupením davy... a je to... Šárka Vaňková... to máte děti radost, že? Tak znova… první prasečí SuperStar se stává... Jarda Beck!!! Gratulace veliká a v následujících řádcích si můžete přečíst, jaké jsou první dojmy výherce.   
 
Ahoj Jardo, jak se daří? Nejdříve přijmi mojí gratulaci k vítězství v prasečí DJské soutěži a řekni mi co na své umístění říkáš?

Zdravím tě :) Děkuji za optání, mám se výborně :) Jsem popravdě docela překvapený. Pořád mám takový pocit, že jěště mám toho dost co dohánět a vylepšovat, tak jsem rád, že se moje práce asi někomu drobet zamlouvala :)) Budu se snažit co nejvíc abych si to " výtězství " zasloužil :)

Jméno Jarda Beck se v poslední době čím dál tím častěji objevuje na letácích akcí v Čechách i na Moravě, ale přeci jenom, zkus se ve zkratce představit lidem, kteří tvoje jméno slyší poprvé.

Pro ty co moje jméno slyší poprvé je Jaroslav Beck vesnický kluk, který se snaží udělat lidem na akcích úsměv na rtech a dobrou náladu za každé situace :) Takhle se celé moje hraní snažím brát a pevně doufám, že do budoucna to tak brát budu stále a po budoucnu to bude pořád tak :)

Co tvoje produkce? Vím, že ti nedávno vyšel release na jihočeském labelu Isis Recordings, co plánuješ dál?

Ano, je to tak. Dál plánuji hodně věcí, například jsem teď navázal spolupráci s jednou zpěvačkou, tak se bude pracovat na electro hausovém vokálovém treku. A jinak je pořád co vylepšovat, vymýšlet, skládat... vždyť to znáš :) Za nějáký čas má vyjít můj další relase, ale to ještě nebudu předbíhat :)

Když jsem si projížděl tvůj web nemohla mi neuniknout bujara debata mezi tebou a tvými fans, pro které si dokonce přichystal i vlastní kolekci triček. V drtivé většině se jedná o velmi pozitivní ohlasy na tvoje hraní a i na různých forech o tobě lidé mluví velmi hezky. Co na to říkáš?

No, je to krásný když jsou pozitivní ohlasy. Ale jak moje mamča říká "Neusnout na vavřínech" :) A v tomhle jí dávám tůze za pravdu. Chci aby lidi, kteří příjdou z akce měli dobrý pocit, veselou náladu a pěkné vzpomínky a né si jen užili nějákou chvilku, kdy si pořádně zahopsají :)


Jak se těšíš na Pig Fest? Hrál jsi už na nějaké jiné akci podobné velikosti? Připravíš si pro tuto příležitost něco speciálního?

Popravdě se těším jak malej klučina :) Jelikož jsem na podobné akci ještě neměl možnost hrát, tak doufám, že se Jája Bejk :) pořádně rozfrčí a a budou lítat jiskry už od začátku :)) Určitě se na to moc těším a tedy je jasné, že jak se těším, bude zas můj "hrací"  ručník zcela propocenej :)

Ok díky za rozhovor a těším se 17.11. v Pekle na viděnou!

Taky moc děkuju :)  uvidíme a uslyšíme se tam :)


DJ Jarda Beck – Bio

Jaroslav Beck se narodil 29. 5. 1988 ve Strakonicích. ve svých 13 letech se poprvé setkává s elektronickou hudbou. Tato muzika mu přirostla natolik k srdci, že od svých 16 let se pokouší skládat jednodušší tracky na počítači. V 17 letech se poprvé dostává do styku s gramofony. Od té doby se plně oddal elektronické hudbě. V začátcích upřednostňoval spíše House, ale v pozdější době zkouší funky techno, progresive house, electro, u kterých do dnešní doby nadále zůstává. Díky jeho každodenní píli a cílevědomosti se úspěchy dostavily velmi brzo. Během 3 měsíců hrál na své první akci Demolition V. ve Vimperku . Měl možnost hrát na menších i větších akcích např. Southers,warm up Apokalypsa, warm up Summer of love....,a v clubech a místech po celé republice např: Brno, Praha, Plzeň, České Budějovice, ... po boku špičky českých i zahraničních s Dj´s např.Afrika islam, Agent, Ladida, Orbit, Jerry, atd. atd... kde získává velmi cenné zkušenosti. Nyní pokračuje ve zdokonalování svého vlastního stylu a hraje na dalších a dalších větších akcích. Dále intenzivně pracuje na produkci vlastních songů, kde během pár měsíců vydává svůj první RELASE (Latino project). Jeho sety jsou promyšlené s důrazem na "akčnost" setu . Při hraní udržuje silný kontakt s lidmi a dělá show bez které by to v jeho podání asi ani nešlo :)
 
Miss Djax: "Vstávat před jedenáctou ranní? To u mě nehrozí..." Anketa s DJi k jedenáctému Pig Festu Pigfest představuje DJe CZScreama Paul Hawk vystoupí na plzeňském Pig Festu Miss Djax headlinerkou listopadového Pig Festu Jak Pig Fest vybral DJs Pig Fest hledá Superstar Pig Fest nalezl vhodný prostor a bude!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016