PARTYINFO

 

NIKOLAJKA.COM STUDENTS NIGHT – 1. NAROZENINY

Datum konání:
04.10.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - El Magico
DJs:
Eagle, Hozzy, Cortezz
Info:
http://www.nikolajka.com
Popis:
start 20:00, vstup se studentským průkazem 50 czk, ostatní 100 czk, exhibice: Muay Thay by Petr Macháček, afterparty - Pekelnej Bar (Anděl)
 
 
Nikolajka.com oslaví první narozeniny
Studenti zbystřete, po zaslouženém akademickém odpočinku se opět hlásíme s oblíbenou studentskou party „Nikolajka“ První týden školy vám dáváme ještě na rozkoukání a nakupování nových penálů a přezůvek, ale hned v tom druhém – ve čtvrtek 4.10. od 20:00 – byste rozhodně neměli chybět v klubu El Mágico (koleje VŠE Jižní město - Praha), kde se uskuteční první Nikolajka.com students night nového akademického roku. A to ne ledajaká. Je tomu totiž právě rok, co projekt Nikolajka.com působí na poli studentské zábavy a taneční scény vůbec. 
 
Zpoza gramců budou svým hraním nám gratulovat a vás bavit tito mistři svého řemesla: Dj Eagle, kterého můžete znát např. z víkendových afterů ve Studiu54 nebo z čtvrtečních a pátečních akcí v klubu Misch Masch. Dj Hozzy, rezident Nikolajka parties a nyní taktéž člen nově vznikajícího projektu Dynaprague. A také čím dál tím víc oblíbený Dj Cortezz, jakási vlajková loď našeho djského arzenálu. Žánrově se můžete těšit na všechny možné odnože house music.

Jako pokaždé se i tentokrát dostane na zpestření v podobě sportovní exhibice. Tentokrát opravdu hvězdné, neboť své umění Muay Thai vám předvedou bojovníci z elitního klubu Hanuman pod vedením největší české osobnosti tohoto sportu – Petra Macháčka.

Nelze nezmínit další lákadlo, kterým je zbrusu nová hudební aparatura, výrazně lepší a plnější zvuk, vyšperkovaný světelný park a nově (a výrazně lépe) vyřešená taneční část klubu. Těšit se dále můžete velmi „studentské“ ceny drinků a soutěž s oblíbeným drinkem křííídla (redbull + vodka). To vše za 50 Kč s jakýmkoliv studentským průkazem, 100 Kč pokud už jsou vaše studentská léta již za vámi.

Nuže tedy, pojďte s námi bujaře oslavit naše první narozeniny - bude grando tóčo kalba, na kterou dlouho všichni nezapomeneme.

Nikolajka crew
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016