PARTYINFO

 

KAMIKAZE FREE FLY

Datum konání:
27.09.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Zlín - Music Land
DJs:
Chris Sadler (roxy), Kattka (sk), E-Lite, Marcus Cooper, Kossi, Majkl
Info:
http://www.freefly.zlin.cz
Popis:
vstup 60/80 czk
 
 
Čtvrteční Free Fly ve Zlíně
Je po prázdninách i létu a zase tu je nejlepší house mejdan zlínská Free Fly v klubu MusicLand Zlín! Tentokrát Podzimní Black&White mejdan, takže je nutné si obléct černé nebo bílé triko, aby jste ladili k dekoracím a získali výhodný vstup! 
 
Téma v máme tentokrát černo-bílé s dji a djkami! Jsou to barvy rozdílné, stejně jako rozdíly mezi holkami a kluky.Samozřejmostí budou dekorace, sexy tanečnice, akční drinky za srandovní ceny, speciální focením pro odvážné, speciální systémem vstupného, spousta Free svůdných sexy holek a celou noc rytmy klubové house muziky od vocal housu až po electro house!



Hlavním hostem tohoto dílu je angličan Chris Sadler, který je již domestikovaný u nás a není třeba ho velmi představovat. Do Zlína i na Free Fly se vrací po více jak roce, a jak sám řekl „nebudu vás šetřit“! Zástupkyněmi něžného pohlaví a nutno říci, že krásnými jsou Djka Kattka ze Slovenska, která se předvede svojí pumpující veselou hudbu plnou vokálů a Djka E-Lite z Prahy, kterou jsme zajistili pro vás v jejím zahraničním cestování a přijede vám dokázat, že nezůstanete jen tak stát, když spustí svoje hraní!

Nebude chybět ani residentní rozhýbávač akce Dj Marcus Cooper se svým „perfect balance“ electro-progresivním zvukem, který představuje na mnoha akcích po Česku a Slovensku. Nevynecháme ani dalšího residenta akce, populárního zlíňáka Dje Kossi v jehož podání se můžete těšit na známé housové pecky! O vzlet celého mejdanu se postará a uvede vaše těla do pohybu také velmi dobře osvědčený zlínský Dj Majkl!

Černo-Bílý mejdan! Celá party bude hozená těchto barev! Takže chystejte na oblečení trika v černé nebo bílé barvě a budete moci ušetřit na vstupném !!! Tentokrát nebude také chybět speciální fotozóna! Nejvíce „Crazy“ odvážné fotky budou vyhodnoceny na partnerském webu Vychytane.info a vítěz získá karton plechovek Kamikaze drinku! Sledujte podrobnosti o dalších chystaných specialitách a djs a taky se můžete registrovat do  „Klubu Volného Lítání“ na speciálním webu k akci www.freefly.zlin.cz. Kalba a divoké lítání na nejlepším housovém mejdanu Zlínska! Nesmíš opět chybět !

Vstupné:
do 23h v černém nebo bílém triku - holky FREE / kluci 60,-  
po 23h  v černém nebo bílém triku - holky 60,- / kluci 80,-  
Ostatní 99,-
Prvních 100 platících příchozích = CD Mix Free Fly!

Registruj se, sleduj podrobnosti na www.freefly.zlin.cz a získej další Free výhody v podobě CD mixu, dárečků, VIP a zvýhodněných vstupů na další mejdany!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016