PARTYINFO

 

POPUP !

Datum konání:
13.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Neo, David Monoszon a.k.a. DJ Kocour, Jayyare, Martina Balogová (vocal)
Info:
http://www.starmixparty.cz
Popis:
vstup 190 czk, vip 290 czk, holky do 24:00 zdarma
 
 
POPup! - Stylish Disko Party
Premiéra první pražské Stylish Disco párty pro milovníky současné Pop music, tak jak ji známe především z MTV nebo pražského Expresrádia a to v tanečních disco remixech. To vše okořeněné funky housíkem v pozdějších hodinách. Producent Top chart hitů DJ Neo. Live vocal Martina Balogová. Funky house support: David Monoszon a.k.a. DJ Kocour a DJ Jayyare.
 
DJ NEO - se stal ve svých 24 letech, nejprodávanějším česko-slovenským djem za hranicemi ČR i u nás. Jeho první autorské album označil časopis Xmag, zaměřený na taneční scénu, za "nejlepší české taneční album vůbec". V 90.letech se vypracoval mezi domácí DJskou a producentskou elitu a slavil úspěchy i v zahraničí. Jako vůbec první DJ z tzv. východního bloku vydal desku u nejslavnějšího amerického houseového labelu Subliminal records, která bodovala ve všech hlavních US/Euro tanečních chartech. Slavní světoví djové jako David Morales Erick Morillio a další ji umístili na přední příčky svých hitparád. Deska se velmi dobře prodala, a tak Subliminal hned po dvou měsících vydal druhou edici s dalšími Neovými remixy.

DJ Neo remixoval nahrávky pro Monkey Business, JAR, Ivana Krále, Lucii Bílou, Jiřího Korna, Daru Rolins, Wohnout a mnohé další (dodnes jich bylo kolem 50ti). Jako jediný český DJ se nebál pokusu o změnu i v „zavedené“ pop music - produkoval m.j. album Jiřího Korna, či debut zpěvačky Jany F. (skladba "Nostalgie" byla po dlouhé týdny nejhranější skladbou v českých rádiích). DJ Neo rovněž před nedávnem dokončil práci na novém albu Sámera Issy (Break the silence), které společně s Ondřejem Brzobohatým produkoval (vybrané tracky možno poslechnout/stáhnout v "IN THE STUDIO" a "ARTIST"). Do dnešního dne má jako jediný česko-slovenský dj za sebou také 2 autorská alba a 2 videa. Společně s Romanem Holým pracoval rovněž na ústřední skladbě k soundtracku k českému filmu "Experti".

David Monoszon - známý též pod pseudonymem DJ Kocour zaznamenal raketový růst společně s DJem Angel Charlie koncem loňského roku, kdy se jejich Olympia párty v Mecce stala nejnavštěvovanější rezidentní nocí v Praze. Jeho úspěšný růst pokračoval známou párty Bora Bora v River Clubu na Občanské plovárně s návštěvnostmi od 1.500 až 2.000 návštěvníků. Svůj široký okruh fanoušků si především vytvořil unikátními hudebními selekcemi, které na rozdíl od většiny českých DJs slepě nekopírují žebříčky hitparád, ale řídí se především Davidovým cítěním. Posluchači se těší na každý nový Davidův set, protože vědí, že uslyší množství nových neohraných songů, které jako koláž dávají dohromady nenapodobitelnou atmosféru. Davida si můžete s Charliem poslechnout každý pátek v pořadu Starmix na Expresrádiu od 23:00 do 01:00
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016