PARTYINFO

 

AFTERPARTY - HORSEFEATHERS BEAT THE STREET

Datum konání:
29.09.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 žluté lázně
DJs:
Robot, Friky
Live:
The Airbags
Info:
http://www.horsefeathersbeatthestreet.cz
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Horsefeathers Beat the street - Skateboard venue 2007
Ne každá firma působící v oblasti sportu se může pochlubit takovou podporou svých sportovců a sportů v kterých působí jako právě Horsefeathers. Za dvě desítky let svého působení na trhu prošlo jejich řadami nespočet těch nejlepších sportovců z disciplín jako jsou skateboarding, snowboarding, freestyle motocross, bike nebo wakeboard. Záběr této oděvní firmy je obrovský. Je tady však ještě jedna zajímavost. Horsefeathers nenechávají své jezdce pouze propagovat jejich naprosto prvotřídní produkty, ale pro své jezdce pořádají i nespočet akcí. Akcí které jde bez nadsázky nazvat zásadními. Ať už se jedná o snowboardové Jib Masters nebo freestyle motocrossový FMX Jam. Před námi je další z těchto velmi pečlivě připravených akcí – Horsefeathers Beat the street. To celé vypukne v sobotu 29.září 2007 na Nábřeží Ludvíka Svobody v Praha 1.  
 
Co to vlastně je Beat the street?

Jedná se o ojedinělý závod v disciplíně „Streetstyle skateboarding“ pro třicet vybraných nejlepších českých jezdců o Prize money 30.000,-Kč. V praxi to znamená, že na místě kde v dobách hlubokého komunismu stála socha Klementa Gottwalda se nyní na mramorovém podstavci budou prohánět ti nejlepší z nejlepších. Celá akce jak už z názvu napovídá je koncipována jako závod městském prostředí. Překážky tak budou postaveny speciálně pro tento závod a budou složeny z prvků, které jsou příznačné pro svůj název – ulice. Přeskakovat se tak budou odpadkové koše, kusy zdí a své triky se budou předvádět i na částech dnes ještě stále existujícího podstavce slavné sochy. Jedná se o vůbec první akci ze série Horsefeathers Beat the Street, která bude po několik let přinášet zajímavá místa ve spojení s tím nejmodernějším skateboardingem. Pokaždé půjde o unikátní projekt, exkluzivní park a překážky v kombinaci s nejlepšími jezdci ČR.



Kdo bude na streetu?

30 nejlepších českých jezdců. Mezi nimi budou určitě jména jako Tomáš Vintr, Lukáš Daněk, Petr Horvát, Honza Minol, Martin Pek a další. K nim se připojí nasazený Horsefeathers team pod vedením kapitána Arnošta Cerala. To jsou ti kdo vybral a pozval své kolegy z ostatních teamů aby se tak společně utkali na této opravdu speciální akci. Kompletní seznam najdete na www.horsefeathersbeatthestreet.cz.



Doprovodný program

Protože příjde hodně diváků, připravena bude např. minirampa pro veřejnost se soutěží o spousty věcných cen Horsefeathers, autogramiáda Horsefeathers teamu, perfektní občerstvení nazvané Red Bull ICE bar, zhraje Dj Robot, připraveny budou tribuny pro diváky. Vaši rovnováhu prověří Indo Board a nebo si můžete zahrát nějakou ze zbrusu nových her od EA Games ve speciální game zone. Na programu bude také premiéra a to nové hry právě od EA games nazvané Skate.

After party

After party po akci Horsefeathers Beat the street se odehraje v prostorách O2 Žlutých lázní v sobotu 29.9. od 20:00. Pro tuto příležitost přijla své pozvání pražská kapela The Airbags. Tu pak doprovodí známí pražští Djs Robot a Friky. Vstup bude zdarma a těšit se můžete na speciální ceny na baru a výbornou atmosféru podtrhující konec letné sezóny společně s těmi nejlepšími skateboardisty. K tomu tombola o věcné ceny a projekce toho nejzajímavějšího z celého dne.

Časový harmonogram
12:00 začátek akce
14:00 kvalifikace
16:00 exhibice Horsefeathers teamu v minirampě
16:30 autogramiáda Horsefeathers teamu
17:00 finále
18:30 slavnostní vyhlášení výsledků
20:00 after party, O2 Žluté lázně, live The Airbags, Dj Robot a Friky
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016