PARTYINFO

 

TERMX

Datum konání:
20.10.2007 - sobota
Místo konání:
Vsetín - Bunkr
DJs:
Miss Renny, E-Lite, MeryEn
Popis:
start 22:00, vstup 70 czk
 
 
Party TeRmX slaví své dvacáté pokračování
Legendární taneční party ve zlínském kraji TermX slaví své dvacáté pokračování a to je důvod pořádně to oslavit.Za celých 6 roků existence tohoto špičkového mejdanu se na TermXu vystřídala stovka djů a umělců nejen z čech, ale i ze zahraničí. Svoje čáry máry s deskama u nás předvedla takřka celá špička české house a techno scény. Výběr umělců se řídil vždy momentálním trendem, co je právě in a vystoupili vždy jen kvalitní a originální Djové.
 
Termx má již své čtvrté místo konání. Po undergroundovém Sandriku, Veze a Besedě se mejdan stěhuje do vyloženě klubového a příjemného prostředí vsetínského music klubu Bunkr. TermX si od počátku zakládal na kvalitě zvuku, světel a v prvé řadě uměleckého obsazení, proto sem si pro věrné návštěvníky připravil bonbónek v podobě 3 luxusních Djek, které to rozjedou 20. října ve vsetínském klubu Bunkr.

Jubilejní vydání párty rozjede moravská královna techna Miss Renny, další kočkou za pultem je ostřílená Djka E-Lite, která již dobrou dobu sklízí úspěch po celé ČR, ale i všude po světě... její sety se vyznačují směsí progresivu, dynamického house a funky elektra. Třetí skvost taneční scény není nikdo jiný než Djka MeryEn, tu potkáte v těch nejlepších pražských klubech, kde svými sety baví široké publikum. Tímto zvu všechny partypeople oslavit s námi to, co by bez vás, věrných návštěvníku a skvělého realizačního teamu nemohlo nikdy vzniknout, ba ani pokračovat a dosáhnout přívlastku legendární.

Děkuju všem za věrnost a rozpoznání kvality od tuctovitosti a těším se na všechny 20. října na dvacátem TermXu tentokrát s podtitulem GIRLS! GIRLS! GIRLS!.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016