PARTYINFO

 

NUBREED CLUBBING

Datum konání:
19.10.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Da Moon (djdamoon.com), Gareth Rossi aka Sleazy-G (myspace.com/garethrossi), Soudjet (soundjet.info)
Popis:
start 21:30, vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
 
 
NUbreed.cz Clubbing v plzeňském klubu PH+
 
 
Proto, abyste zjistili jaká hudba se aktuálně hraje ve vyhlášených klubech v Londýně a na Ibize, už nemusíte překročit hranice západočeské metropole! Na pátek 19.10. je pro vás nachystaný druhý díl akce NUbreed.cz Clubbing na kterém vystoupí Gareth Rossi alias Sleazy-G, který pravidelně hostuje v londýnských klubech jako Ministry Of Sound, Turnmills nebo The End. Gareth se před pár týdny vrátil z Ibizy, kde odehrál serii closing parties Cream@Amnesia nebo Manumission@Privilege, po boku takový hvězd jakými jsou Paul Van Dyk, Ferry Corsten, Steve Angello či Eddie Halliwell.



Zárukou dobré party jistě bude i vystoupení západočeských DJs. Za mixážním pultem se vystřídají rezidenti party Dance In The Sky, pánové Da Moon a Soundjet. Prostor k předvedení svého talentu dostane i nová tvář, DJ Acidflash. Více informací o party, sety ke stažení a soutěž o volné vstupy hledejte na www.nubreed.cz.


Gareth Rossi BIO

Gareth Rossi aka Sleazy-G je původem zJihoafrické republiky, ale momentálně žije v Londýně. Hraní a organizování parties se věnuje 7 let a je také zakladatelem úspěšné promo a booking agentury Dirty Dubbin. Garetha tak pravidelně uslyšíte v těch nejlepších londýnských klubech jakými jsou Hreaven, Turnmills, Ministry Of Sound, The Cross nebo The Egg. Svojí měsíční rezidenci má ve vyhlášeném klubu Pacha a zahrál si také na vyprodaném akci Tranzmission v Alexandra Palace London s kapacitou přes 10 000 lidí. Každoročně také hraje na Ibize, kde letos vystoupil například na akci Cream @ Amnesia s Paul van Dykem a Eddiem Halliwellem nebo Manumission @ Privilege. Dirty Dubbin crew na party ostrově hostuje každý rok a to především na opening parties v červnu a closing parties v září navíc teď navázala spolupráci s lidmi z Lock & Load, kteří stojí za mega akcemi Heat UK, SW4 a nebo Metro weekender in Ibiza. I přesto všechno klade Dirty Dubbin důraz hlavně na klubové akce, které organizuje a šíří svůj DIRTY GROOVING ELECTRO sound všude tam, kde jsou lidé, kteří mu chtějí naslouchat.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016