PARTYINFO

 

RENAISSANCE GUESTS FROM HUNGARY

Datum konání:
26.10.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Dandy (truesounds.hu/clubzone.cz), Chaab (clubzone.cz, hu), Da Moon (djdamoon.com)
Popis:
start 21:30, vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
 
 
Renaissance v plzeňském klubu PH+
Pokud patříte mezi hudební fajnšmekry, hledáte v hudbě i duši a nejen bezduché rychlé tucání, toužíte po něčem kvalitním a nebaví Vás stále stejné vypalovačky od stejných DJů, pak máte pevný důvod navštívit 26.října klubovku Renaissance v plzeňském klubu PH+, kde se představí nejen resident akce Da Moon, ale především a poprvé v Plzni vystoupí speciální Maďarští hosté Dandy a Chaab.
 
Dandy

Legenda maďarské taneční scény – asi tak by šlo nejjednodušeji charakterizovat Dandyho. Desky otáčí přes 10 let, asi první z tzv. nové DJ-ské generace, už dlouhá léta jeden z nerespektovanějších DJů v Maďarsku. Jeho sety jsou různorodé, od deep přes progressive až k electru či minimalu, ovšem jednoznačně na bázi house music. Publikum ho doslova zbožňuje nejen za jeho hudební umění, ale za neustálou pozitivní náladou kterou rozdává s jeho typickým tzv. Dandy úsměvem :o). Co ještě?  Programový ředitel jednoho z celosvětově nejprestižnějších internetových rádií zaměřené na elektronickou taneční hudbu www.justmusic.fm, kde má také svůj vlastní pořad pod názvem Monitor (nejposlouchanější pořad), dlouholetý resident nejlepšího maďarského klubu Flört, „taťka“ projektu Truesounds, resident noci I Love Deep, člen stáje Clubzone, neustálý průkopník taneční scény a v poslední době také úspěšný producent. Nestačí? Potom přijď se svými kamarády 26. října do klubu PH+ a nech se přesvědčit osobně.
www.clubzone.cz, www.truesounds.hu, www.myspace.com/dandydj

Chaab

Nebaví Tě ty stejné vypalovačky od stejných DJů, ohrané Top 10 hitovky z Beatportu Ti už lezou také krkem? Toužíš po něčem víc, po něčem skutečně kvalitním, co se v této zemi prezentuje jen opravdu minimálně? Chceš konečně zažít luxusní warm up v přesném slova smyslu a ne bezhlavé tucání od samého začátku párty? V hudbě hledáš jak duši, tak city a ne jen rychlé beaty? Líbí se Ti nová hudební vlna? ... Jestli jsi aspoň jednou odpověděl kladně, určitě si nenech ujít „zahřívání hudebního terénu“ od tohoto mladíka, který se svým výtečným výběrem striktně jen těch nejpestřejších a neokoukaných tracku v Tobě zanechá zaručeně trvalou stupu a změní hodnoty Tvého hudebního vnímání. Hudebně se bude balancovat na rozmezí minimalu a housu, ale výlety očekávej i do koutku progressivu či electra. Lahůdky od tohoto mladého talentu můžeš nasávat od 21h do půlnoci, kdy předá hudební kormidlo krajanovi Dandymu. Nezapomeň si ho vychutnat s koktejlem v jedné ruce nebo spíš oběma nad hlavou…
www.clubzone.cz, www.myspace.com/djchaab

Da Moon

Je ještě vůbec někdo, kdo ho v Plzni (nebo v ČR) nezná? Je? Ten ale jistě neposlouchá elektronickou taneční hudbu. Díky tatínkovi mu hudba teče v krvi již od narození, ale na scéně se objevil až v roce 2001 a to rovnou v  plzeňském klubu Mazaný králiček. Od té doby se dopracoval k  vystoupením na festivalech třeba Summer Of Love či Rock For People, klubových nocích ZEN nebo Cimax v Roxy, ale asi největší význam mají pro něj stejně jeho vlastní noci Dance In The Sky (DITS) v plzeňském Sky Baru nebo noc, na kterou Tě právě zveme – Renaissance v klubu PH+. Na REN prezentuje kromě sebe to nejlepší ze zahraničí a co si budeme nalhávat – daří se mu. O tom svědčí i jeho právě odstartované vlastní radioshow Moonlighting na slovenském GODJ rádiu…Jak to dělá? Stejně jako jeho hosté, snaží se presentovat něco neokoukaného a v hudbě hledá lásku, kterou s radosti předává svému publiku.
www.nubreed.cz, www.myspace.com/martindamoon

Není co dodat, uvidíme se v pátek 26.10.2007.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016