PARTYINFO

 

WARM UP APOKALYPSA

Datum konání:
10.11.2007 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - Marty´s
DJs:
Jerry, Legend Bee & Body Bass, The Keeper, Tschikko, Muttaggen, Rave Bee, Mr.Point
Info:
http://www.invaders.estranky.cz
invadersagency@email.cz
Popis:
start 20:00, vstup 100 czk
 
 
Jihočeský warm up na brněnskou Apokalypsu proběhne v listopadu
Jediný jihočeský warm up na brněnskou halovku Apokalypsu je opět zde! Květnová premiéra se povedla a měla kladné ohlasy. Nejednalo se o tuctovou párty, to dokazuje i fakt, že dva djové z minulého line upu byly následně vybráni, aby si zahráli přímo na Apokalypse v Brně. Dj The Keeper a Steen budou na Moravě reprezentovat jižní Čechy a my jsme hrdí, že jsme k tomu mohli malinko přispět. Doufáme, že i tentokrát vybereme ty nejlepší DJe a ukážeme, že na jihu to stále žije.
 
Dost už ale bylo úvodních slov. Pojďme se podívat na to, co vás čeká. Tentokrát nebudete muset nikam dojíždět, protože místem konání bude přímo samotné krajské město České Budějovice. Párty se odehraje v příjemném prostředí zavedeného Marty`s Clubu v DK Slávie, kde probíhají vyhlášené Xmix mejdany. Zapracovali jsem i na vstupu a snížili ho na příjemných 100 Kč. Nebojte ale, že za své kilečko budete ošizeni. Na ničem jsme neubrali, ba naopak, řada věcí bude vylepšena. Nasloucháme kluberům, oni jsou totiž ti nejdůležitější, pro které to děláme.



Minule jsem vám představili Míšu Salačovou. Na tento díl jsme pozvali druhého rezidenta brněnské Apokalypsy - Dje Jerryho. “Ďábel za mixážním pultem” nasadí pekelné otáčky a nenechá vás odpočinout. Rezidenty Xmixu Legend Bee a Body Basse netřeba představovat, i oni šetřit tancechtivé tanečníky nebudou. DJe Keeper dá ochutnat ze svého připravovaného setu a ukáže, jak rozseká brněnské publikum. Navštíví nás též posila ze schranzproject.tym.cz, DJ Tschikko a partu uzavřou táborští Invanders DJs Muttaggen, Mr.Point a Rave Bee.

Projekci, příjemnou obsluhu na baru a další standardní věci zde zmiňovat nebudeme, ale pokud ještě váháte, připočtěte si k tomu možnost, že si u nás koupíte lístky na Apokalypsu za zvýhodněnou cenu. A že bude opravdu o co stát… Vždyť 23. 10. v Brně přivítáme takové jméno, jako je Chris Liebing! Přijede „techno kapela“ Tube Tech a live zahraje i Boris S. a Brian Sanhaji.

Přijďte se naladit na jedinečnou párty na jediný jihočeský warm up! Tešíme se na vás!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016