PARTYINFO

 

NIKOLAJKA.COM – THE BIGGEST STUDENTS NIGHT VOL.2

Datum konání:
09.10.2007 - úterý
Místo konání:
Hradec Králové - Safari
DJs:
Hozzy (nikolajka.com), Martin Trax (martintrax.com), Cortezz (nikolajka.com) , Mexton (www.mexton.ic.cz)
Info:
http://www.nikolajka.com
Popis:
start 20:00, vstup se studentským průkazem 50 czk, ostatní 80 czk
 
 
Party Nikolajka.com se vrací do Hradce Králové
Po veleúspěšném prvním dílu party Nikolajka.com se se začátkem nového semestru vracíme do Hradce Králové znovu V úterý 9.10.2007 ve 20:00 jsou proto všichni hradečtí studenti, kterým se minule v Safari líbilo i ti ostatní a noví, kteří minule neměli to štěstí, vítáni v prostorách Safari Clubu na Pospíšilově třídě (nad hospodou Rychtářka,) kde se uskuteční druhé pokračování této oblíbené party.
 
O pulzující taneční party atmosfétu se budou starat: Dj Hozzy (nikolajka.com), hradecký Dj a resident párty Milk Shake - Martin Trax (martintrax.com), Dj Mexton a residentní Dj Nikolajka.com Students Nights– Dj Cortezz. Dále se můžete těšit na taneční módní přehlídku – Atomrat Streetwear show a exhibici bojového umění Wing Tsung (boj zblízka). Drinkem večera se opět stanou křííídla (Red Bull + Vodka). Můžete se těšit i na soutěž v pití tohoto blahodárného nápoje. Vstupné s ISIC nebo jiným studentským průkazem 50,-. Ostatní 100,-.

Těšíme se na Vás a věříme, že si tuto akci budete dlouho pamatovat. Na středu si radši neplánujte moc přednášek, neboť Safari Club rozhodně nezavře před čtvrtou ranní :-)

Další informace na www.nikolajka.com.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016