PARTYINFO

 

GET PUNKED

Datum konání:
26.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Shimon (uk), Kenny Ken (uk), Sense (uk), Wickaman (uk), Katcha, Pixie, Basstien, P.no

2nd stage - Siuli K.O. (nl), Dave Vice, Sparke, Slavek, Ondrash
Popis:
start 21:00, vstup 200/250 czk
Line-up:
dnb stage:

21:00 - 22:30 Basstien b2b P.no
22:30 - 24:00 Sense
24:00 - 01:30 Kenny Ken
01:30 - 03:00 Shimon
03:00 - 04:30 Wickaman
04:30 - 06:00 Kacha & mc Jacob b2b Pixie

bb stage:

21:00 - 22:30 Ondrasch
22:30 - 00:30 Dave Vice
00:30 - 02:30 Siuli K.O.
02:30 - 04:30 Sparky
04:30 - 06:00 Sla:vek
 
 
Get Punked na Radiu Wave a R1 Punk&Bass už tento pátek v Abatonu
Wickaman: "Mám tolik práce, že už to není legrace."
DJ Sense a DJ Wickaman, dvě londýnský undergroundové ikony zlomených beatů, si pokecali před společným výletem do Prahy, kde hrají 26. října na party Get Punked. Řeč se točila kolem pražského mejdanu, Wickamanově labelu Black Widow a o stále klesajících prodejích desek. "...kňourání není k ničemu, je dobře, že je dnb v rádiích," říká Wickaman.
 
Sense: Wickamane, v současný době jsi považován za jednoho z nejžádanějších producenů na dnb scéně. Kdo byl ve tvých začátcích tvou inspirací a kdo je tvůj favorit dnes?

Wickaman: Vždycky jsem měl rád různý styly a bylo jedno jaký, záleželo jen na tom, jestli mi ta hudba něco dávala, takže mou inspirací nebyl jen jungle nebo dnb. Obdivoval jsem Lee Perryho, Beastie Boys, Rage against the machine, Curtise Mayfielda, De La Soul, The Doors... Bylo jich fakt hodně. To je taky asi důvod, proč se pohybuju kolem dnb – je všestrannej a já rád míchám co nejvíc hudebních stylů do jednoho bmp. Co se týče jednotlivých dnb producentů, kteří mě ovlivnili...zase, je jich příliš hodně na to, abych je tady vyjmenovával.



V Praze budeš hrát vůbec poprvý. Máš pro český publikum připravenýho něco speciálního?

Celou řadu pořádně nadupanejch desek přece!!!! Začal jsem zase scratchovat, jsem členem kapely The Amigos, se kterýma taky točím materiál na nový album. Takže možná vytáhnu svý scratchový prsty jestli to zvládnu, bude to po dlouhý době poprvý, co budu scratchovat na veřejný dnb party, takže jestli to neposeru, mohla by to být docela dobrá podívaná!

Nedávno jsi vydal svoje první album „Crazy World“ s J Majikem, ohlasy jsou skvělý. Jak moc jsi spokojenej s výsledkem a který tracky máš na tomto albu nejradši?

Když ho poslouchám, pořád mě napadají nový a nový věci, který bych tam přidal, zároveň slyším všechny chyby a podobně, ale to neznamená, že se mi to nelíbí, já to prostě tak mám se vším, co dělám. Poslouchám ho rád, taky na něm mám rád všechny tracky. Je pro nás s J Majikem dobrý, že jsme konečně vydali album, něco, co ukazuje, co vlastně děláme, o co nám jde, a bude toho ještě mnohem víc!!! Co se těch tracků týče, pokaždý se to mění, takže vyloženě oblíbený nemám.

Black Widow je tvůj label a všichni víme, že Crazy World tě dost zaměstnával, ale můžeme se těšit na další releasy?

Máme toho tolik, že to už přestává být legrace!!! Taky se k nám přidalo několik lidí, na který bych chtěl upozornit: Peshay – prostě výhra! Hype - kterej dělá na albu a na několika remixech. RV - to je můj kámoš z vyšky, kterej je často spojovanej s Random concept crew s Garrym K. DJ Hoodlum - se kterým dělám už celou věčnost. Můj kámoš Rod (Maverick) – neskutečnej dancefloorovej sound. Jóoooo :) Sylo - to je další, kdo je připravenej podpořit pořádnou smršť ze studia Black Widow... je to vlastně spíš taková bouda. Takže v pohodě!!!



Na dnb scéně se pohybuješ už docela dlouho. Co se podle tebe změnilo a jak to celý vnímáš dnes?

Prodeje desek se výrazně změnily, jsou o hodně nižší než když já jsem začínal. Dělá to věci o dost těžší, ale co už. Mohl bych so stěžovat na řadu věcí, ale kňourání není k ničemu. Podle mě je moc dobře, že se dnb dostal do mainstreamu, že je slyšet v rádiích.

Pro co máš vedle djingu a produkce největší slabost?

Pro jídlo, hulení, ickeismy :)

V Praze budeš hrát vedle Kennyho Kena a Shimona. Už jste spolu někdy hráli?

Ještě ne, ale určitě to bude zábava. Občas si s Kennym napíšeme ohledně tracků, ale nikdy jsem se s ním osobně nesetkal.

Určitě máš za sebou řadu hraní v úžasných klubech. Vzpomínáš na některej z nich extra rád a proč?

Lecce open club v Itálii, je to na pláži, takže důvody jsou jasný, Ganja night ve Fabricu, Global gathering, určitě! Neskutečný!!!

Je známo, že jsi hodně spolupracoval s J Majikem. Je ještě někdo, s kým bys chtěl spolupracovat v budoucnu?

Těch jmen je strašně moc, kvanta.... uvidíme!!!!
 
Až do středy stojí vstupenky na Get Punked jen 150 korun Lístky na Get Punked už jsou v prodeji Get Punked poprvé v Praze a rovnou se Shimonem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016