PARTYINFO

 

NEW NEW! 2007

Datum konání:
18.11.2007 - neděle
Místo konání:
Brno - Fléda
Popis:
filmová část festivalu New New!
 
 
Festival New New! 2007 – line up
Videoprojekce a dekorace na festivalu New New! 2007
Veškeré videoprojekce a dekorace jsou stejně jako vloni v režii Anymade kolektivu a přátel. V prostorách klubu bude umístěna interaktivní instalace z dílny VJ Koloucha a Initi, V sále dekorace od Anymade. K vybraným umělcům si jednotliví VJs připravili speciální sety.
 
Puk-Puk

Puk-Puk je autorská tvůrčí dvojice. Je to maskovací název pro aktivity zahrnující grafický design, design triček a oblečení, vjing, animované filmy, streetartovou činnost a instalace. Všechny tyto věci propojuje zalíbení v příbězích, komixových hrdinech, postavičkách z animovaných filmů, piktogramech, izotype, hračkách z dětství, čínské tradiční kultuře a japonské popkultuře, recyklaci kýče a zneužívání náboženských symbolů.
www.mimikri.net


INITI

INITI se zabývá visuálním uměním vytvářeným digitálními nástroji. Pracuje s processingem videa, interakcí obrazu a zvuku a s eliminací latence mezi nimi.Je autorem velkoplošných mozaik v ulicích měst a je členem divadla Pollygone. Ve své tvorbě představuje virtuální svět v jeho nekonečnosti a poukazuje na existenci svébytných kulturních entit, které ho zajímají. Žije a pracuje jako grafik v Praze.
www.initi.org/drama


Peboycaba

Petr Cabalka je studentem 6. ročníku ateliéru Malba 2 u profesora Martina Mainera. Po ovládnutí technologie klasické malby se začal zajímat o její (v kontextu ateliéru Malba2) netradiční polohy a začal pracovat kromě klasických medií jako je malba a kresba s vektorovou grafikou. Od roku 2006 je členem výtvarné skupiny ANYMADE. Pro NEW NEW! připravují spolu s VJ Kolouchem živý low-fi analogový vj-set.
www.myspace.com/peboycaba


VJ Kolouch

Vlastním jménem Jan Šrámek je výtvarník, vj a kolouch. Bývalý graffiti writer, v současnosti akademicky školený na Fakultě výtvarných umění v Brně doc. Václavem Stratilem. Programově se kromě malbě věnuje experimentům s animovaným filmem a vektorovou grafikou, která je i základem jeho vj-setů. Je visuální polovinou 8-bitového projektu 1a2v1. Spolu s Filipem Cenkem a Magdalenou Hrubou je autorem konceptu projekcí a aktivním členem projektu MIDI LIDI. Dále spolupracuje s projektem Machine Funck či Djem Click Joem. S Janem Žaliem a Petrem Kocourkem spoluzaložil v roce 2005 animátorský kolektiv ANYMADE, který se v dalších letech rozrostl o další studenty FaVU, a pod tímto jménem uspořádal jak několik galerijních výstav, tak se i v rámci iniciativy FIUME - které je součástí - prezentoval na mnoha českých i zahraničních festivalech.
www.myspace.com/vjkolouch
www.myspace.com/anymade
www.anymade.org
 
Filmová promítání v rámci festivalu New New! 2007 Program festivalu New! New! 2007 Profily vystupujících na festivalu New! New! 2007
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016