PARTYINFO

 

BOHEMIAN LIKE YOU

Datum konání:
12.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Rock Café
DJs:
The Models, Fh
Live:
Krazy Baldhead (fr), Noot, Ventolin
Popis:
start 21:00, vstup 180 czk
 
 
Bohemian Like You v Rock Café
Oprašte své taneční botky, udělejte si žízeň, v pátek 12.10. se vidíme v Rock Café. “Bohemian Like You” je nová pražská klubovka, která vámi mrští rovnou na parket. Na pódiu: Francouz Krazy Baldhead z nejvíc cool vydavatelství současnosti Ed Banger v živém setu oscilující mezi groove beaty a dirty electro soundem doplněn o hosty Ventolin a Noot a dj-sety rezidentních The Models a fh.
 


Krazy Baldhead (Ed Banger, Paris / F)

Kariéra „šíleného plešouna“ začala nenápadně – několik let dělal hudbu takřka do šuplíku, hrál na kytaru a perkuse nejdřív v domácím Marseille, pak v Paříži. Teprve na popud sestry poslal své demo Pedro „Busy P“ Winterovi a o pár měsíců později mu vyšel první maxi singl u Ed Banger. Od té doby vydal na stejné značce dvě další placky a patří tak do „all star teamu“ labelu který zásadním způsobem utváří současné klubové dění. Míchá elektro zvuky a samply s breaky, oldskool hip-hopem a pokroucenými rytmy – svým groovem vás dostane na kolena!

Noot
Mladý talentovaný Kanaďan Dan Bodan se věnuje hudebnímu i vizuálnímu umění (fotografie, video, digitální média) a v Rock Café předvede svou experimentální one man & lap top show.

Ventolin
Dj Ventolin je novým projektem Davida Doubka, elektro-bubeníka skupin Undo a FF0. Hraje živě na krabičky a je to sekec mazec.

www.myspace.com/bohemianlikeyounight
www.myspace.com/krazybaldhead
www.myspace.com/djventolin
www.myspace.com/noot
www.myspace.com/themodelsthemodels
www.myspace.com/efha

Začátek ve 21, vstup 180 Kč. Uvidíme se tam!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016