PARTYINFO

 

MUSIKFARBEN

Datum konání:
19.10.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Skwerl (sonar kollektiv/defected, at), DJs Can´t Dance (Diome & Click Joe), Obraz, Miniman
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Miniman a Obraz v rozhovoru k MusikFarben
Skwerl ze Sonar Kollektivu míří do Perpeta
Velmi respektovaná značka Sonar Kollektiv, která v současnosti slaví 10 let své existence je truhlicí plnou pokladů. V jejím katalogu, čítajícím přes 200 releasů, najdete nujazz, deep house, hiphop, soul, detroitské techno nebo třeba breakbeat od mnoha známých interpretů. A není to tak dávno, co jejich řady (Jazzanova, Atjazz, Ame, Moonstar, Domu, Clara Hill atd atd) rozšířil mladý Rakušan Michael Beim aka Skwerl.
 
Na jednom ze sublabelů jménem Members Of The Trick, který spravuje projekt Trickski a jenž svým zaměřením ctí právě odkaz zvuku Detroitu a soul music ve spojení s moderní deep elektronikou, vydal Skwerl singl All Woman, kde bublající acid na hutné bassové lince podporuje hlas Huberta Tubbse „...come on baby, let's get this party started...“ Brzy se singl stal součástí kufrů DJs, kteří rádi house, inteligentní techno i těch, co radši fusion music. Samotný Michael tím postoupil na vyšší level a o tom, že se mu vede velmi dobře, svědčí například i poslední remix pro The Dining Rooms a spousta připraveného materiálu.

Musikfarben (barvy hudby), takový název dostala nová klubovka, která se bude snažit, vozit podobně zajímavá jména. Samozřejmostí je pak vyvážený český support. DJs Can´t Dance – projekt vzniklý z dýmu tabáku jednoho slunečného letního odpoledne, kdy si Diome a Click Joe postavili kufry s deskami vedle sebe, pustili první a několik hodin si společně zajamovali. Deep house, detroit, jazz, funky, soul, minimal... to vše zazní i v Perpetuu.

Obraz & Miniman, zástupci bookingu bgate.cz si také oblíbili rozmanitou škálu elektronické hudby, proto je klubovka Musikfarben jako stvořená pro jejich set. Jak už bylo řečeno, Musikfarben se koná v brněnském klubu Perpetuum, začínáme ve 21 hodin, vstupné 50,-

info:
www.myspace.com/musikfarben
www.myspace.com/theskwerl
www.sonarkollekiv.com
www.myspace.com/djdiome
www.myspace.com/clickjoe
www.myspace.com/miniman_cz
www.myspace.com/obraz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016