PARTYINFO

 

BOOM BANG BABY!

Datum konání:
13.10.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Rock Café
DJs:
Tvyks, The Voracious
Live:
Rex The Dog (Kitsuné & Kompakt, uk), Bunny Lake (klein records, at)
Info:
http://www.myspace.com...
party@boombangbaby.com
Popis:
start 22:00, vstup 300 czk
Line-up:
22:00 - 23:30 V! warm up set
23:30 - 00:30 The Voracious
00:30 - 01:30 Bunny Lake
01:30 - 02:30 Tvyks
02:30 - 03:30 Rex The Dog
03:30 - 05:00 Tvyks & The Voracious
 
 
Bunny Lake na Boom Bang Baby!
Sobotní minifestival Boom Bang Baby!, který se koná 13.10. v Rock Café se nám blíží a tímto Vám přínášíme biografii jednoho ze zahraničních hostů plus jejich podařené videoklipy.
 
Electropop BUNNY LAKE jde svou vlastní cestou. Je inspirován ponurým post-punkem, chatrnými disko tracky, futuristickým R'n'B a množstvím starých hororových filmů. Je to právě ta hudba, která se nestydí za to, že je okouzlující, sexy a chytlavá. Songy BUNNY LAKE nepopírali propast která zívá za hédonistickými dobrodružství. Naopak je to přesně tehdy, kdy se mění nálady kdy euforie střídá melancholie, kdy se nevinnost střetává se špínou, růžová se kříží s černou a v tomto si BUNNY LAKE přicházi na své.

"Těžíme z protikladů", státní zpěvák a duchovní otec Christian Fuchs se svým parťákem ve zbrani, Dr. Nachtstromem, "Téměř se z nich krmíme, a to platí pro oboje pop-kultury stejně jako pro reálný život. Odráží se to v našich textech, které často pojednávají o lidech a situacích, které nás oba fascinují ale zároveň odpuzují, u kterých se cítíme jak v ecstasy ale zároveň nepříjemě. Náš zvuk není výjimkou, je plný protichůdných impulsů. …… "

Konečný imput je takzvaný "Post-Industrial-Casanova" (Time Out Magazine, NYC) Fuchs a Nachstrom (Mego Records) přicházejí jako formální colaboranti. Mladá královna Suzy on the Rocks, která se dostala k BUNNY LAKE jen náhodou a jako zpěvačka se velmi rychle dopracovala na plnohodnotou členku skupiny.

Vídeňský Elektro kmotr Gerhard Potuznik a/k/a GD Luxxe (Ersatz Audio, Tigerbeat6, Chicks On Speed) nejenom ze produkoval debutové album "The Late Night Tapes" ale stal se také dodatečným členem skupiny, který se skrývá ve pozadí. New Yorská undergroundová ikona icon J.G. Thirlwell (a/k/a Foetus) přizpívá temnou lyrikou, která se hladce mísí v tento late-night soundtrack. Fotograf Raphael Just je zodpovědný za fotky na obalu ve stylu rocku klasických 60s let.

Další duležitá osoba z vídeňské agentury je Super Fi, která má na svědomí velmi neobvyklou a elegantní internetovou stránku. Newyorský visualní mág Suk & Koch, který pomáhal s natáčením intoxikačního videa pro track "All That Sex" natočené v Brooklynu. Stejná skladba je obsahem na poslední kompilaci FM4 a často hrána na renomovaných hudebních stanicích.

www.myspace.com/bunnylakeworld

all that sex

twisted forever
 
Boom Bang Baby! je zpět s unikátním line upem

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Boom Bang Baby! od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016