PARTYINFO

 

THE VERSUS

Datum konání:
19.10.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - BBBC, Bowling Bar
DJs:
Karney, Carlos
Info:
ms000@seznam.cz
Popis:
start 22:00, vstup 60 czk
 
 
Karney & Carlos v klubu BBBC
BBBC music club Vás zve na tranceovou akci, která tu ještě nebyla The Versus, dva DJ’s hrají proti sobě. Nejdříve se Vám každý z nich představí ve vlastním setu a potom začne bitva těchto dvou DJ‘s až do brzkých ranních hodin, takzvaný Battle. Oba tito DJ’s, které Vám u nás představíme jsou časově velmi vytíženi a proto jsme rádi, že přijali naší nabídku se u nás Vám prezentovat. Nyní si oba DJ krátce představíme a zbytek si již užijete přímo Live na akci.
 
DJ Karney – pochází z Mostu hraje již od roku 2005, jeho heslem je “Trance Is Magic Music”, zahrál si na několika akcích jak v ČR tak i Slovensku (více info www.karney-dj.com). Jeho popularita a oblíbenost jako DJ stále stoupá a to i díky tomu, že ve svých setech kombinuje nejen styly elektronické hudby, ale předvádí i skvělou komunikaci s párty people přímo na taneční ploše.

DJ Carlos – pochází z Brna, patří mezi rezidenty dvou největších Brněnských klubů Perpetuum a 7.Nebe. Jako DJ si zahrál po boku našich nejznámějších DJ’s jako je DJ Lucca, Michal Poliak, DJ Orbith, DJ Jerry atd. Pořádá také svou vlastní párty v Kunštátě u Brna, která nese název Trance Energy Party. Více, o tomto DJ se dozvíte na jeho stránkách www.djcarlos.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016