PARTYINFO

 

JACK`S BIRTHDAY

Datum konání:
05.10.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Radan Mach, Michal Pesina & Milan Saxo Strnadel, Cuba6, Martin Pago

2nd stage - B2, Duncan, Grey
Popis:
vstup 50 czk, holky do 23:00 zdarma
 
 
Jack`s Birthday v 7nebi
Už je to tady! Opět budete mít možnost oslavit narozeniny šéfa hudebního klubu 7. Nebe v Brně a jeho nejlepšího kamaráda dokonce z dětství, shodou okolností rovněž jménem Honza. Oba dva playboyové budou slavit své narozeniny, takže by u toho rozhodně neměli chybět všichni příznivci oblíbeného hudebního klubu 7. Nebe. Stejně tak by neměly chybět všechny jejich kamarádky ke společné půlnoční gratulaci, aby bylo pěkně veselo.
 
A kdo přijde z DJs Honzovi k narozeninám zahrát?
 
Na první stage samozřejmě nemůže chybět jeden z nejznámějších brněnských DJs – Radan Mach. Spolu s nim dále vystoupí Michal Pešina aka Misha.N za živého doprovodu saxofonisty Milana Saxo Strnadela, který přijede z pražského Duplexu. Nemůže chybět ani jeden z nových residentů klubu 7. Nebe Duncan Grey a minimalový Martin Pago. První stage pak ještě doplní Cuba 6.

Druhá stage je pojmenována V.I.P. Birthday stage a zde se bude odehrávat hlavní proud oslav. Na přání oslavenců bude hrát DJ B2, pro příjemnou pohodu ještě zahraje již zmíněný Duncan Grey a přijde zahrát i Mitcheek.

Samozřejmě nemůžou chybět ani sexy go-go dancers, světelné efekty a koktejlový bar. Vstup je 50 Kč, ale samozřejmě všechny dívky mají do 23 hodin vstup zdarma, prvních 50 platících dostane zdarma CD, které pro speciálně pro oslavence namixoval Michal Pešina. A to je dobrá výzva pro všechny, kteří mají chuť oslavit narozeniny dvou Honzíků v klubu 7. Nebe na Jánské ulici dne 5. 10. 2007. 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016