PARTYINFO

 

KONCERT NATALIA MEIRINO

Datum konání:
24.10.2007 - středa
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
Live:
Natalia Meirino, Los Remedios, Dita Konášová
Popis:
start 20:00, vstup 300/350 czk
 
 
Natalia Meirino vystoupí v koncem měsíce v Praze
 
 
Koncem října vystoupí v pražském klubu RETRO špičková tanečnice Flamenca ze Španělska NATALIA MEIRINO, za doprovodu jedinečné skupiny LOS REMEDIOS. Natalii MEIRINO uvede před jejím vystoupením profesionální domácí tanečnice Dita Konášová, známá jako leader Grupo de Pena. Čistá energie a tradice, NATALIA MEIRINO je hvězda první velikosti a díky úzkému kontaktu s tanečnicí Ditou Konášovou se může představit široké veřejnosti za přijatelné vstupné v reprezentativním prostředí RETRO MUSIC HALL. Natalia Meirino představí v půvabných kostýmech nejen Flamenco tradiční, ale také tance bohaté na prvky z jiných tanečních technik, jež k flamencu neodmyslitelně patří. Pokud Vás Flamenco alespoň trochu zajímá, nebo byste jej chtěli poznat, pak je tento večer přesně tím pravým pro Vás.  Součástí akce je také prezentace a ochutnávka španělských vín. Koncert uvede televizní a divadelní herečka Lucie Zedníčková.


Natalia Meirino

Profesionální tanečnice začínala nejprve studiem na taneční škole Contemporanea. Po dokončení byla přijata na specializovanou školu Danza Espanola. Další a poslední specializací bylo konečně samotné FLAMENCO. V nejslavnější flamencové škole v Madridu-Amor de Dios, se vypracovala pod vedením mistrů: Manuel Linan, La China, La Tacha, Rafaela Carrasco, Belen Maya. Pokud není na turné po světě, tančí pravidelně v tablaech: Los Gabrieles, La Axarquia, Al-Andalus, Corral de la Moreria ve Španělsku. Mimo Španělsko působila v show v Argentině, Brazílii, Holandsku, Francii, Japonsku, Portugalsku, Švédsku a Rusku. Do České republiky bude cestovat rovnou z Japonska, kde nyní vystupuje v tablau El Flamenco přímo v Tokiu pod vedením slavné tanečnice mnoha slavných filmů Carlose Saury, paní Christiny Hoyos.


Los Remedios

Tato trojice talentovaných muzikantů pochází původem ze Slovenska. Několik let žili a působili ve Španělsku. Po návratu z Andalusie zvítězili v soutěži „Objev roku“ a následně vydali vlastní desku španělské muziky – flamenca - obohacenou prvky slovenského folkloru. Dnes hrají jak vlastní repertoár, tak i stále doprovázejí největší taneční hvězdy flamenca přímo ve Španělsku (Juan Polvillo, Pilar Ortega aj.), ve světě a v České a Slovenské republice. V Praze zahrají ve složení: Stanislav Kohútek (kytara, zpěv), Matúš Kohútek (cajon, klávesy, zpěv) a Cyril Kubiš (housle, zpěv).


Dita Konášová

Po studiu na Taneční konzervatoři v Praze a Hudebí akademii múzických umění je angažována v muzikálech, na divadelních prknech a zahrála si i ve filmu Bolero, F. A. Brabce. Je spoluzakladatelkou JAD company, od roku 2003, uchvácena flamencem, pracuje ve skupině Grupo de Pena, tanečním studiu Pena flamenca, vyučuje na Taneční konzervatoři Praha a cestuje mezi Španělskem (Amor de Dios, Escuella de Juan Polvillo, Escuela de Maria del mar Moreno) a Prahou. Je jednou z mála tanečnic a lektorek flamenca ve střední Evropě.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016